Haberler

Yarışmaya 6 Bin 500 Çocuk Resimleriyle Katıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesince düzenlenen 30'uncu Uluslararası Çocuk Resimleri Yarışması ödül töreni, Büyükşehir Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Büyükşehir Belediyesi ve Mizyal Sanat Müzesi işbirliğindeki yarışmaya, 18 ülkeden 236 öğretmenin koordinasyonuyla toplam 6 bin 500 öğrenci resimleriyle katıldı.

4-19 yaş arası çocukların yer aldığı; toplum, kültürel değerler, doğa ve yaşam temalarının işlendiği, 30'uncu Uluslararası Çocuk Resimleri Yarışması ödül törenine Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oya Alpay katıldı.

Yarışmanın jürisi, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Prof. Dr. Semih Mumbuç, Gaziantep İpekyolu Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFSAD) sanatçısı Erol Doğaner, İl Kültür Turizm Müdürlüğü'nden Mehmet Aykanat, Gaziantep Bahçeşehir Koleji Görsel Sanatlardan Nida Sebzeci ve Dilek Kılıç, Geo Global Eğitim Organizasyonu kurucusu Canan Severoğlu, Kılıçarslan Orta Okulu Resim Öğretmeni Berna Mural oldu.

Dünya'nın çok sayıda ülke okullarından ve sanat merkezlerinden binlerce çocuğun resimleri, jüri tarafından değerlendirildi, dereceye giren resimlerin sahipleri ödüllendirildi. 4-12 ve 13-19 yaş grubu sergilemede dereceye girenler, bronz, gümüş ve altın madalya kazandı. Ayrıca, çocuklara boya setleri, resim defteri gibi çeşitli hediyeler verildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, jüri üyelerine teşekkür belgeleri takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title