Haberler

Yapı Kredi Private Banking'e Euromoney'den 3 Ödül

Yapı Kredi Private Banking, dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney'nin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi Anketi'nin sonuçlarına göre 3 farklı kategoride birincilik ödülüne layık görüldü.

Yapı Kredi Private Banking, dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney'nin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi Anketi'nin sonuçlarına göre 3 farklı kategoride birincilik ödülüne layık görüldü.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, özel bankacılık ve varlık yönetiminden sorumlu 2 binin üzerinde üst düzey yöneticinin katıldığı küresel ölçekteki anketle kurumların yetkinlikleri sorgulandı. Yapı Kredi Private Banking, "Özel Bankacılıkta En İyi Hizmet", "Özel Bankacılıkta En İyi Filantropi Hizmeti" ve "Uluslararası Müşterilere En İyi Hizmet" kategorilerinde Türkiye birincisi seçildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, Yapı Kredi Private Banking'in, Türkiye'de ilk kez gayrimenkul, miras, vergi, eğitim, filantropi ve sanat danışmanlığı hizmetlerini hayata geçirdiğini belirtti.

Ülgen, Yapı Kredi olarak Özel Bankacılık müşterilerinin tüm bankacılık işlemlerini, kendilerine özel olarak atanmış portföy yönetmenleriyle gerçekleştirdiklerini, aynı zamanda iştirakleri olan Yapı Kredi Portföy ve Yapı Kredi Yatırım aracılığıyla müşterilere entegre varlık yönetimi sunduklarını bildirdi.

Finansal ihtiyaçları ve beklentileri paralelinde müşterilere risk gruplarına bağlı olarak geniş yatırım ürün yelpazesinden varlık tahsis alternatifleri önerdiklerini belirten Ülgen, "Orta ve uzun vadedeki yatırım yaklaşımlarını uzmanlarımızla birlikte değerlendirmelerini sağlıyoruz. Finansal ürün ve hizmetlerimizin yanı sıra varlık yönetimi kapsamında sadece özel bankacılık müşterilerimiz için tasarlanmış danışmanlık hizmetleri de sunuyoruz. Gayrimenkul portföyünün doğru değerlendirilmesinden miras planlamasına, vergi danışmanlığından satın alınacak sanat eserlerinin seçimine kadar değişen ihtiyaçlarında da alanında uzman danışmanlarımızla müşterilerimizin yanındayız." ifadelerini kullandı.

Euromoney'nin dünya genelinde yürüttüğü anket ile sektörün en güvenilir ve saygın araştırmalarından birine imza attığını bildiren Ülgen, şunları kaydetti:

"Anket sonucunda Yapı Kredi Private Banking olarak, dünyanın önde gelen uzmanları tarafından 'Özel Bankacılıkta En İyi Hizmet', 'Özel Bankacılıkta En İyi Filantropi Hizmeti' ve 'Uluslararası Müşterilere En İyi Hizmet' kategorilerinde Türkiye birincisi seçildik. Layık görüldüğümüz böylesine prestijli ödüller, sunduğumuz hizmetin ne kadar doğru bir süreçte ilerlediğini teyit etmenin yanında, bizleri müşteri odaklı yaklaşımımız ile hep daha iyisini yapmaya teşvik ediyor. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizin birikimlerini en doğru şekilde değerlendirip yatırımlarına değer katmaya, danışmanlık hizmetlerimizle de yarınlarını birlikte planlamaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Yapı Kredi Bankası Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title