Haberler

Yangın ihbarına giden itfaiye ekiplerinin zor anları

Güncelleme:

Yangın ihbarına giden itfaiye ekiplerinin zor anları Beşiktaş'ta şöminenin yakılmasının ardından alevlerin çatıya sıçraması nedeniyle çıkan yangın paniğe neden oldu Yangın söndürme vanasına ulaşmaya çalışan itfaiye ekipleri, park edilen araç nedeniyle zor anlar yaşadı Sürücünün...

Yangın ihbarına giden itfaiye ekiplerinin zor anları

Beşiktaş'ta şöminenin yakılmasının ardından alevlerin çatıya sıçraması nedeniyle çıkan yangın paniğe neden oldu

Yangın söndürme vanasına ulaşmaya çalışan itfaiye ekipleri, park edilen araç nedeniyle zor anlar yaşadı

Sürücünün bulunmasının ardından araç çekildi ancak bu kez vanaya ulaşmaya çalışan itfaiye ekipleri asfalt engeliyle karşılaştı

Yangın su tankerinin yardımıyla söndürüldü

Bazı vatandaşlar evlerinin yanışını gözyaşları içinde izledi

İSTANBUL - Beşiktaş'ta 6 katlı bir binada çıkan yangın paniğe neden olurken, yangını söndürmeye çalışan itfaiye ekipleri önce park, ardından asfalt engeliyle karşılaştı. Yangın su tankerinin yardımıyla söndürüldü.

Olay saat 15.40 sıralarında Meşrutiyet Mahallesi Elhan Sokak üzerinde bulunan bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, en üst katta yaşayan vatandaşlar şömineyi yaktıktan sonra uyuyakaldı. Ardından şömineden yükselen alevler bir anda binanın çatısına sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle binada büyük bir panik yaşandı. Bina duman içinde kalırken, vatandaşlar da kendilerini can havliyle dışarı attı. Gözyaşlarıyla evlerinin yanışını izleyen vatandaşları yakınları teselli etti.

İtfaiye ekiplerinin zor anları

Apartman sakinlerinin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun çaba sarf etti. Yangını söndürme çalışmaları sırasında yol kenarındaki yangın vanası kullanılmak istendi, ancak vananın üstüne araç park edildiği için ekipler zor anlar yaşadı. Yaklaşık yarım saat aracın sürücüsüne ulaşılmaya çalışıldı. Sürücüye ulaşılmasının ardından araç vananın üzerinden çekildi, ancak bu kez vananın üzerine asfalt döküldüğü görüldü. Ekipler asfaltı kırarak vanaya ulaştı. Bu sırada itfaiyenin yardımına su tankeri yetişti. İtfaiye ekipleri su tankeri yardımıyla yangını söndürdü.

Yangını gören vatandaşlardan Efkan Demirel, "Ben işten geldim. Bir baktım çatı yanıyor. Hemen aşağı indim. Baktım 'Allah Allah' dedim. Şömineyi yakmışlar ve uyumuşlar. Ondan sebep çatı yanmış" dedi.

Binanın çatısını alevlerin sarmasının ardından yardımlarla dışarı çıkartılan yaşlı kadın ise, "Şöminesini yakmış. Onun için oradan yangın çıkmış. Çocuk da hemen kapatmaya çalışmış. Ben orta katta oturuyorum. Beni de gelinim ve kızım indirdiler. Ben evde tektim, korktum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title