Haberler

    Volkan Demirel'den Muslera'ya Destek: Büyük Takım Kalecileri Önde Durur

    Güncelleme:

    Fenerbahçeli Volkan, Galatasaraylı mevkidaşı Muslera'ya Trabzon maçında yediği uzaktan gol için destek verdi: Bunlar takılacak şeyler değil, Kucka bin kere vursun o golü atamaz.

    Milli arada Boluspor maçında biri uzaktan yediği 6 golle çok konuşulan, Kayserispor karşılaşmasında Fenerbahçe kariyerinin 500. maçına çıkan Volkan Demirel de hocası gibi Kayseri'de basının sorularını yanıtsız bırakmadı.

    İşte tecrübeli file bekçisinin satır başları:

    "Hedefimiz kalan maçların hepsini kazanmak. İlla ki bir puan kaybı olacak. Galatasaray'la ikili averajda aynıyız. Başakşehir'e karşı avantajlıyız. Onların birbirleriyle oynamaları avantaj. Biz kazanıp yola devam edeceğiz. Galatasaray'la aramızdaki gol averajını da fırsat bulduğumuz maçlarda kapatmamız gerek.

    "KUCKA BİN KERE VURSUN ATAMAZ"

    Büyük takım kalecileri önde oynamak zorundadır. Takım olarak önde oynandığı için durum bunu gerektirir. Kucka'nın bir anda vurmasıyla Muslera'nın önde olması golü getirdi ama bunlar çok takılacak şeyler değil. Kucka idmanda 1000 kere vursun boş kaleye atamaz. Top ayağına oturdu, o da Muslera'nın kısmeti oldu.

    "27 YAŞIMDAN DAHA İYİYİM"

    Oynadığım son 4 maçta (Başakşehir, Malatya, G.Saray, Kayseri) gol yemedik. Böyle devam edebilirsek, güzel şeyler olur.

    Elimden geldiğince kendime bakıyorum. Çok çalışıyorum, fiziğimi korumaya çalışıyorum. Uykuma, yememe, içmeme dikkat ediyorum. Gençken bir şekilde götürüyorsun ama 33'ten sonra zor oluyor. Şu anki fiziğim 27-28 yaşındaki fiziğimden daha iyi. Bunu koruyabilirsem, şans da verilirse devam etmek istiyorum.

    "TAKIMA YETENEK DEĞİL RUH GEREKLİ"

    Volkan Demirel, yeniden yapılanan milli takım içinse şu yorumu yaptı: "Çok yetenekli oyuncular var ama yetenekle olmuyor. Takım, o ruh başka bir şey... Son maçlarda ruh vardı ama birkaç tane daha tecrübeli oyuncunun olması lazım. Tamam gençleşelim ama önce biraz da kalburüstü tecrübeli isimleri de kadroya katalım. Her şey güllük gülistanlık gitmez. Bir yerde tecrübeye ihtiyaç duyarsınız."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Volkan Demirel Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (36)

    Sorgulamak Lazım:

    Kucka 1000 kere vursun o golü atamaz değil 1 kere vurdu 90''a taktı.

    6
    6
    yanıtYanıtla
    şampiyon karakartal:

    muslera alıştı her maç 2-3 yemeye. artık o yemeden duramaz. zorlu fikstür başladı cincona. Uefa cinconla ilgili kararını cuma günü açıklayacak. men cezası gelince cinconda moraller altüst olur. sonra febenin elinden 4. lüğü alır. şampiyon zaten belli. üst üste 3. şampiyonluk geliyor. başakla fenevde 2. liğe oynar artık

    0
    12
    yanıtYanıtla
    rıfkı_efendi:

    tiner denince akla her an onun adı gelir . . . .

    yanıt8
    yanıt1
    Baba Ergün:

    Kendisi de bolu spordan öyle bir gol yediği için işte körler sağırlar birbirini ağırlar

    6
    2
    yanıtYanıtla
    2 sampiyolugu calan jimnastik kulübü:

    2 yildizli ezikler formanizdaki yildizlar bile sahte :)) 1959 dan önceki sampiyonluklar sayilacaksa madem GS ve FB otuzun üzerinde sampiyonluklari var sizi gidi yildiz hirsizi jimnastikciler :)) federasyona gidip agladiniz gururlanin takiminizla :)) Profesyonel Lig 1959 da basladi diger tüm takimlarin sampiyonluklari o tarihten sonra sayildi. 13 sampiyonlugunuz var profesyonel ligde siz üc büyüklerin en kücügüsünüz bunu kabul edin bre tinerci emek hirsizlari!!

    6
    1
    yanıtYanıtla
    2 sampiyolugu calan jimnastikciler:

    fener ezeli rakip cok gicik bir takim aziz sayesinde ama vallahi billahi bu bjk taraftari kadar itici kendini begenmis taraftar görmedim daha. la oglum daha iki kez sampiyon oldunuz hayatinizda ilk defa tur atladiniz sampiyonlar liginde bu havaniz kime?? gs ve fb zor durumdayken basardiniz bunu rakibiniz basaksehirdi :)) resmi lig baslamadan olan 2 sampiyonlugu hic saymiyorum onu cikartsak alti üstü 13 sampiyonlugunuz var! iki yildizli ezikler hirsizlar!! görmemisin bir oglu olmus :))

    6
    1
    yanıtYanıtla
    Kara Temel:

    Damdan dusenin halini damdan dusen bilir.

    6
    1
    yanıtYanıtla
    ellisekiz:

    muslera derken ağzını temizle ve besmele çek mağaraların adamı.

    3
    3
    yanıtYanıtla
    BOZO BOBARA:

    KENDİSİ DE BOLU DA AYNISINI YEDİĞİNDEN, ACISI HAFİFLEMİŞTİR.

    3
    3
    yanıtYanıtla
    anadolu:

    ama attııııı

    3
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title