Haberler

Volkan Demirel: "Çok Güzel Mücadele Ettik"

Trabzonspor Maçıyla Fenerbahçe'deki 100. Lig Maçına Çıkarak 'Dalya' Diyen ve Maçta Önemli Kurtarışlar Yapan Kaleci Volkan Demirel, Trabzon Maçıyla İlgili Görüşlerini Dile Getirdi.

Trabzonspor maçıyla Fenerbahçe'deki 100. lig maçına çıkarak ''Dalya'' diyen ve maçta önemli kurtarışlar yapan kaleci Volkan Demirel, sarı-lacivertli takımda çıktığı her maçın önemli olduğunu ifade ederek, ''Bugün 100. lig maçımda kazanmak istiyordum. Çok güzel mücadele ettik. Sadece gol eksikti'' dedi.

Volkan, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşısında aldıkları 1 puanın ilerde işlerine yarayabileceğini belirterek, ''Bir puan aldık. Umarım bir puan ileride işimize yarar. Bir puan da kötü diye bakılmamalı. İkinci yarıya iyi başlamak istedik, sahada eksik olan tek şey goldü'' diye konuştu.

Volkan Demirel, sözleşme yenilemesi konusundaki bir soru üzerine, menajeriyle Fenerbahçeli yöneticilerin görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:

''Gazetede çeşitli rakamlar yazılıyor. Ben 7 senedir Fenerbahçe'deyim. 3 defa mukavele uzattım, hiçbir zaman para lafı geçmemiştir. Ben doğuştan, gerçek Fenerbahçeliyim. Benim istediğim iki tarafın da mutlu olması. Bu yüzden de menajerim yöneticilerle görüşüyor. Tabii ki sezon sonunda bonservisi elinde olacak futbolculara teklifler gelir. Bana da yurt dışından transfer teklifleri var, ama benim önceliğim her zaman olduğu gibi yine Fenerbahçe'dir. En kısa zamanda anlaşma olacaktır. Bir problem yok.''

Trabzonsporlu futbolcu Hüseyin Çimşir ise kazanmak için İstanbul'a geldiklerini kaydederek, ''Kazanacak oyunu da ortaya koyduk, ama maalesef bunu skora yansıtamadık. 1 puana sevinemedik'' dedi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title