Haberler

Ünlü Yazar Pucca, Boşanmak İstediği Oyuncu Eşini Dövenlere Teşekkür Etti

Güncelleme:

Pucca adıyla tanınan yazar ve sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık, sosyal medya hesabından eşi Serhat Osman Karagöz'ü dövenlere teşekkür etti.

Pucca takma adıyla tanınan Selen Işık Pınar, geçtiğimiz aylarda oyuncu eşi Serhat Osman Karagöz ile boşanacağını duyurmuştu. Eşi ile ilişkilerini gözden geçirmeyi düşünen Pucca, bu sefer de Karagöz'ü gittiği mekanda dövenlere teşekkür etti.

"DÖVENLERE TEŞEKKÜR EDERİM"

Ünlü çift, ekimde görülecek davaya kadar ilişkilerini tekrar gözden geçirmeye karar vermişti. Pucca'nın, Twitter hesabından "Dün gece mekanın birinde kocam dayak yemiş, burada uzun uzun flood yapıp (Tweet zinciri) mekanı b*klamak isterdim ama adamlardan Allah razı olsun diyesim var. Thank you (teşekkür ederim)" şeklinde yaptığı açıklama kafaları karıştırdı.

Ünlü Yazar Pucca, Boşanmak İstediği Oyuncu Eşini Dövenlere Teşekkür Etti

Ünlü Yazar Pucca, Boşanmak İstediği Oyuncu Eşini Dövenlere Teşekkür Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selen Pınar Işık Osman Karagöz Selen Işık Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

İşin Özü:

Böyle gereksiz insanları ve mevzuları gündeme siz oturtuyorsunuz. Sitede haber yapmasanız bu kadını kim tanır kim ilgilenir. 300-500 ergenin vakit öldürme kaynağı olur sadece. Pirim yapamayıncada yok olur gider.

67
3
yanıtYanıtla
isim:

BUNLAR DA İLGİ ÇEKECEM DİYE ARTIK SUYUNU ÇIKARDILAR MAKSAT ADIM DUYULSUN. BUGÜN SOSYAL MEDYA KAPANSA HEPSİ YETENESİZLİKTEN İŞSİZ.

35
0
yanıtYanıtla
Nihat:

Ağır işsiz. Oksijen israfı! Friendfeed zamanında meşhur olmak için elinden geleni yaptı. Şimdi herşeyden prim yapıp ekmeğini yiyor. Hayır bunun bir de kitlesi filan var. Ergenler!

25
2
yanıtYanıtla
bztt:

pucca ne olumm ne kadar meraklısınız şu ecnebilere

14
2
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

KİM LAN BU MAL

11
2
yanıtYanıtla
Sıkıntı Büyük:

Bide siz çıktınız piyasaya embesil yaratıklar

13
0
yanıtYanıtla
Kocası Puccanın yazılarını okusaydı:

Değil evlenmek ağzını bile açmazdı.

7
4
yanıtYanıtla
Azel:

Seninle evlenen adam kesin erkeklikten yoksundur erkekciktir ben olsam dünyadaki tek kadın olsan yine evlenmezdim seninle acaba seninle zina işlemeyen erkek kalmış mıdır doğrusu hiç merak etmiyorum

5
3
yanıtYanıtla
asdfadfgfg:

böyle boş insanlar ünlü oluyor işte

7
0
yanıtYanıtla
Emine:

İlk defa duydum tanımıyorum .ne güzel önemli bi sahsiyet deyimiş demek on

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title