Haberler

Radamel Falcao'nun bir dakikası 45 bin 849 lira!

Güncelleme:

Geldiği günden bu yana Galatasaray formasıyla sadece 360 dakika sahada kalabilen Radamel Falcao'ya şu ana kadar 16 milyon 506 bin lira ödeme yapıldı. 360 dakikada 1 gol atabilen yıldız oyuncuya dakika başı 45 bin 849 lira verilmiş oldu. Yönetim, bu ayın sonunda da Falcao'ya 300 bin euro daha ödeme yapacak.

Türkiye'de yılın transferi olan ve imzası dünya çapında ses getiren Radamel Falcao, aşil tendonundaki sakatlık nedeniyle 1 Ekim'deki PSG maçından beri takımdan ayrı kaldı. Kasım ayının başında tedavi için İspanya'ya giden Kolombiyalı golcü, Madrid'den 5 gün gecikmeli de olsa sonunda döndü. Akşam'ın haberine göre tecrübeli futbolcu yarına kadar İstanbul'da belirlenen programa uyup daha sonra tekrar İspanya'ya gidecek ve tedavisine 1 hafta daha burada devam edecek. 33 yaşındaki golcü oyuncunun Aralık ayında sahalara döneceği belirtiliyor.

ARKA ARKAYA ÖDEME

Falcao, G.Saray ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kolombiyalı yıldıza 3 sezon boyunca 5 milyon euro net maaş ödenecek. 33 yaşındaki golcü oyuncu 5 milyon euronun 2 milyon eurosunu peşin olarak aldı. Kalan 3 milyon eurosunu ise 10 taksitle 300'er bin euro olarak alacak. Yönetim, şu ana kadar Falcao'ya 1 Ekim ve 31 Ekim'de 300'er bin euro ödedi. Yani yönetimin Kolombiyalı golcüye ödediği rakam 2 milyon 600 bin euroyu (16 milyon 506 bin TL) buldu. 30 Kasım'da da Falcao'ya 300 bin euroluk bir ödeme daha yapılacak. Kasım ayı sonunda yapılacak ödeme ile birlikte Kolombiyalı golcüye toplam 2 milyon 900 bin euro (18 milyon 411 bin TL) ödenmiş olacak.

DAKİKASI 45 BİN 849 TL

Kolombiyalı golcü 3 Süper Lig, 2 Şampiyonlar Ligi olmak üzere sarı-kırmızılı formayı 5 maçta giydi. Falcao 5 maçta sadece 360 dakika sahada kaldı. 33 yaşındaki forvet takımına sadece 1 gol atarak katkı sağladı. Yani Falcao'nun bir golünün maliyeti G.Saray'a 2 milyon 600 bin euroyu (16 milyon 506 bin TL) buldu. 360 dakika sahada kalan Falcao'nun sahadaki her dakikası için 45 bin 849 TL ödeme yapılmış oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (48)

:

KULUBE GİTSEK AÇIM DESEK 10 TL VERİRMİSİNİZ ONLARDA ALLAH VERSİN DERLER

32
0
yanıtYanıtla
1234:

size ne abi falcao bu max kruse yatıyor bir kişi çıkıp konuşmadı rodrigesin kiralama ücreti artı maaşı ne olduğu ortaya çıktı üstüne duran olmadı nasıl iş bu

5
15
yanıtYanıtla
09ı:

Avut kendini

yanıt11
yanıt2
1234:

ne avutması kardeşim iki yıl önce persi vardı sizde boş boş konuşmayın, terime laf atarsınız aynısını başkanınız yapar obradoviç yapar ses yok ama sizde haklısınız

yanıt1
yanıt3
fenerlibahçeli34:

Karşılaştırdıkların arasında benzerlik olsa bari. . Şapa oturmuşunuz hala sağa sola laf yetiştiriyorsunuz.

yanıt4
yanıt1
1234:

ben burada futbolcuları ya da klupleri karşılaştırmadım burada medyayı ve galatasaray hariç diğer takım taraftarlarının bakış açısını karşılaştırdım rodrigez 4 milyon alıyor fenerbahçeden bu kimseyi ilgilendirmez ama bu konuşulmuyor sürekli gs üzerinden yok falcao yok yabancı sınırı yok istiklal marşı

yanıt4
yanıt1
gıcık:

Öderiz, şanımız yürüsün yeterki.

2
16
yanıtYanıtla
HAHAHA:

enayiler :))

yanıt2
yanıt1
fenerlibahçeli34:

Kulüplerimizin borçlandığı o EURO ve DOLAR'' ları bu millet darphanede basmıyor efendi, satın alıyoruz! Sizin şanınızla olsa iyi, ama öyle değil. Hepimize zararı dokunuyor.

yanıt3
yanıt0
Kenan:

Keriz parası eyidir Avrupada rezil ettiniz şansınız 6 KASIM tarih yazıyor 6saray

yanıt3
yanıt0
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title