Haberler

Kadir Şeker, kendisine "katil" denilmesine üzüldüğünü dile getirdi

Güncelleme:

Konya'da sevgilisi Özgür Duran tarafından darp edilen Ayşe D.'yi kurtarmak isterken Özgür Duran'la çıkan tartışma sonucunda Duran'ı bıçaklayarak öldüren Kadir Şeker'in ailesi Şeker'i cezaevinde ziyaret etti. Genç adam, kamuoyunda kendisi hakkında "Katil oldu" ifadesinin kullanılmasından rahatsız olduğunu söyledi.

Kadir Şeker, Ayşe D.'yi kurtarmak isterken Özgür Duran'ı öldürdü. Cezası için cezaevinde olan Şeker, ailesiyle yaptığı görüşmede kamuoyunda kendisi hakkında çıkan haberlerde "Katil oldu" ifadesinin kullanılmasından rahatsız.

KADINI KORUMAK İSTERKEN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ

Üniversite sınavına hazırlanan Kadir Şeker, geçtiğimiz hafta parkta Özgür Duran ile Ayşe D.'nin tartıştığını gördü. Tartışmaya müdahale eden Şeker ile Özgür Duran'ın arasında arbede yaşandı. Çıkan arbedede Kadir Şeker, Duran'ı bıçakladı. Özgür Duran hayatını kaybedince Şeker de tutuklandı.

"KATİL OLDU" DENMESİNDEN RAHATSIZ

Kadir Şeker'i kaldığı cezaevinde ailesi ziyaret etti. Hürriyet'ten Musa Kesler'e konuşan Şeker'in abisi Hidayet Şeker, Kadir hakkında kamuoyunda "katil oldu" ifadesinin kullanılmasından rahatsız olduğunu belirterek "Kendisinden 'katil' diye bahsedilmesine üzülmüş. Adaletin tecelli edeceğine inanıyor." dedi.

"GÖRÜNÜR GERÇEKLİĞE BAKTIĞIMIZDA HEPİMİZİ ÇOK ETKİLEDİ"

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, Kadir Şeker olayıyla ilgili dün yaptığı açıklamada "Mevcut Ceza Kanunu açısından meşru savunma sınırın açılması gibi teknik düzenleme var. Görünür gerçeklik ve olgusal gerçeklik arasında farklılık vardır. Görünür gerçekliğine baktığımızda şüphelinin duyarlılığı, vicdanlı davranışı hepimizi çok etkiledi. Adil olanın gerçekleşmesini istiyoruz. " diye konuşmuştu.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

kadir şeker 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (76)

olum bak git:

bir insanın canını alabiliyorsan devamınıda yapabilirsin katil katildir suçu ne sebeple işlediğinin bir önemi yok. adı üstünde suç . Kaldıki bir öğrencinin cebinde bıçağın işi nedir. caydırmak isteyen bacağa saplar kola saplar ne bilim gidip kalbine saplamaz. cehalet herzaman insanı üzer . . . .

19
22
yanıtYanıtla
NUR:

Ordaymis gibi konusanlara ayar oluyorum karsidaki adam kac tane suc u var o kadini oldurmus olsaydi kadin cinayeti diye konusulurdu, simdi bu cocuk cebimde bicak tasiyor diye mi katil oluyor yada suclu oluyor ? boyle konusup verdiginiz ornek bu kadar olur iste bu yuzden artik kimse boyle durumlarda yardim etmek istemicek geldigimiz duruma bakin ya !!

yanıt3
yanıt3
Gül:

Hayir o kadar basit degil

yanıt0
yanıt5
döverin haaa:

kafan güzelmi senin gül:)))

yanıt0
yanıt1
RACO:

nur sen bu yorumlardan etkilenme kavga eden birini görünce cebinden bıçağı çıkar birisini öldür böylece kavgayı ayırmış vatandaşlık görevini yapmış olursun:)))

yanıt2
yanıt0
dana:

cezaevinin havası iyi gelir çıkınca kaldığı yerden devam eder tipine aldanıyor insanlar

yanıt6
yanıt1
kader Mahkumu:

kuş türlerinden arkadaşım ; nefsi müdafaa vardır , eğer biri senin canına kast ediyorsa , bnde öldürürüm Allah katında da mübahtır , yani yapılmasında bir günah yada sevap işlenmez. Nefsii müdafaa belki araştırır öğrenirsin , Allah inş başına vermez , verirse eğer anlarsın ne demek istediğimi.

yanıt0
yanıt2
OLUM BAK GİT:

@KADER MAHKUMU nefsi müdafanın anlamını bildiğinden şüpheliyim. burda nefsi müdafa kapsamında olan öldürülen şahısmı yoksa olayla hiç alakası olmayan dışardan cebinde bıçakla gelen şahısmı. Niyet yardımcı olmak olabilir ama sonuç bir cinayet buda suçtur. Günah yada sevap tartışmıyoruz . işin duygusal boyutu ile adli boyutu tamamen farklı bir durum doğru söylediğin tek bir şeye katılıyorum Allah kimseye yaşatmasın. . .

yanıt2
yanıt0
Sema:

Vah vah ulan medya katili kahraman ilan eden medya kendine katil denmesine üzülüyormuş vah vah vah karışmasaydın birader karışmasaydın

9
22
yanıtYanıtla
BİRSEN:

Umarım bir gün başına gelmez böyle şeyler de sonra ağlamazsın vay efendim biri bile kurtarmadı diye

yanıt8
yanıt1
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title