Haberler

Girdikleri evden 10 bin TL'lik vurgun yapan hamile hırsızlar yakalandı

Güncelleme:

İstanbul'dan geldikleri Kocaeli'nin İzmit ilçesinde içeride kimsenin olmadığını belirledikleri eve girerek 10 bin TL'lik ziynet eşyası çalan 2 kadın yakalandı.

İstanbul'dan geldikleri Kocaeli'nin İzmit ilçesinde içeride kimsenin olmadığını belirledikleri eve girerek 10 bin TL'lik ziynet eşyası çalan 2 kadın yakalandı. Çok sayıda suç kaydı olan kadınların 7 aylık hamile oldukları ortaya çıktı.

APARTMAN SAKİNLERİ DURUMU POLİSE BİLDİRDİ

Olay, 15 Ağustos tarihinde Kocaeli'nin İzmit ilçesi Kuruçeşme Hapipköy Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir apartmana giren 2 kadın, kapıları tek tek çalarak boş olan evleri tespit etti. Apartmanda içerisinde kimsenin olmadığını tespit ettikleri bir evin kapısını açan kadınlar içeri girdi. Kadınlar girdikleri evden 10 bin TL'lik ziynet eşyası çaldı. Binada dolaşan kadınlardan şüphelenen apartman sakinleri durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, kadınlar çaldıkları ziynet eşyaları ile kayıplara karıştı. Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

Girdikleri evden 10 bin TL'lik vurgun yapan hamile hırsızlar yakalandı

KAPILARI ÖZEL BİR YÖNTEMLE AÇIYORLAR

Ekipler tarafından yapılan teknik ve fiziki incelemelerde evi soyan şahısların S.M. (26) ve D.G. (22) olduğu tespit edildi. Yapılan çalışmalar neticesinde ekipler tarafından İstanbul Kadıköy'de düzenlenen operasyonda 2 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen kadınların soygun için Kocaeli'ye İstanbul Pendik'ten geldikleri belirlendi. İçeride kimsenin olmadığını tespit ettikleri evlerin kapılarını özel bir yöntemle açtıkları, evleri soydukları belirlenen 2 şüphelinin de 7 aylık hamile oldukları ortaya çıktı. Emniyette yapılan işlemlerinde hırsızlıktan çok sayıda suç kayıtları olduğu tespit edilen S.M. ve D.G., tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

corci:

bunların mesleği hırsızlıktır. Yılın belli dönemlerinde farklı illere dağılırlar hırsızlık yapmak için. Kimisi yakalanır kimisi yakalanmaz. Yakalananlar bir süre cezaevlerinde tutulur ve o süre zarfında gönülleri hoş edilir. yerler içerler sinema izlerler, doktora çıkarlar vs. kısa bir süre sonra da tahliye olur işlerine devam ederler.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HIRSIZIN SENCE PARMAĞINI İBRETİ ALEM İÇİN KES BAKALIMDA KİM YAPIYOR GÖRELİM

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah kahretsin can yakanin cani ciksin

0
0
yanıtYanıtla
kibar feyzo:

yaqalayın nomıssızii he he he

0
0
yanıtYanıtla
vatandaşım:

Hamile diye cezaları erteleniyor ama suç işlemeye hamileyken bile devam ediyorlar. Sanırım cezaların sertleştirilmesi gerek yoksa vatandaşlar cezayı kendisi kesmeye başlayacak.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title