Haberler

Eski kocasının evinde yeni kocasına yakalanan kadın öldürüldü; katil ise bilinmiyor

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta 24 yaşındaki Eda Nur Şahin, eski kocası Fırat Gültekin'in evine gitti. Kısa bir süre sonra kadının yeni eşi Hüseyin Şahin de olay yerine gelince tartışma çıktı. Olayda genç kadın hayatını kaybederken, katilin kim olduğu soruşturma sonucunda ortaya çıkacak.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Eda Nur Şahin (24), eski eşi Fırat Gültekin'in (30) evine gitti. Genç kadının eşi Hüseyin Şahin de (30) eve gidince bıçaklı kavga çıktı. Eda Nur Şahin olay yerinde hayatını kaybederken, Fırat Gültekin ile Hüseyin Şahin ise ağır yaralandı. Eda Nur Şahin'in eski eşi mi yoksa yeni eşi tarafından mı öldürüldüğü, soruşturma sonunda ortaya çıkacak.

Dün akşam saatlerinde Güneşli Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre Eda Nur Şahin, bir süre önce boşandığı 2 kızının babası Fırat Gültekin'in evine gitti. Genç kadın, giderken yanına boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşi Hüseyin Şahin'den olan 1 yaşındaki oğlunu da aldı. Hüseyin Şahin de dün akşam saatlerinde Fırat Gültekin'in evine gitti. Bir süre sonra 3'ü arasında tartışma çıktı. Tartışma birden büyüdü ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Eski kocasının evinde yeni kocasına yakalanan kadın öldürüldü! Katilin kim olduğu bilinmiyor

KADIN OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine giden sağlık ve polis ekipleri, Fırat Gültekin'i apartmanın önünde, Hüseyin Şahin ile Eda Nur Şahin'i de kapısını kırarak girdikleri evde kanlar içinde yatarken buldu. Kadının olay yerinde öldüğünü belirleyen sağlık ekipleri, eski ve yeni eşini ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Fırat Gültekin ile Hüseyin Şahin'in hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

KATİL SORUŞTURMA SONUCUNDA BELİRLENECEK

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna gönderilen Eda Nur Şahin'in eski eşi mi yoksa yeni eşi tarafından mı öldürüldüğü henüz belirlenemedi. Katilin kim olduğu, soruşturma sonunda ortaya çıkacak.Öte yandan olayın yaşandığı apartmanda ise cinayetin izleri görüldü. Apartmanın girişinde kan izleri yer alırken, 5'inci kattaki dairenin de polis şeridiyle kapatıldığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Elbistan Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (91)

adil:

Cehennemin çoğu kadınlardan olması boşuna değil.

44
33
yanıtYanıtla
Pars:

Verden biliyorsun gittin geldinmi cehenneme ne Adam dini de alet ediyorsunuz cahilliklerinize

yanıt13
yanıt5
Rıza:

Insan kendi Anasina nasıl küfür eder. Unutma senin Annen Bacin Kızın, bunlarda kadın. Kercekte yaptın yoru m senin nasıl bir mal oldunu gösteriyor

yanıt8
yanıt8
İlda:

Orası hiç belli olmaz adil bey Belki cehennem erkeklerle dolacaktır nerden biliyorsun Bu kadınlara yapılan zulümlere bunlara göz yumanlara Allah hesap sormayacak mı sanırsın Onlara aferim kulum ne iyi ettiniz de karılarınızı öldürdünüz hor gördünüz mü diyeceğini sanıyorsunuz o zaman yanılıyorsunuz Unutmayın ki insan canı almakta büyük günah

yanıt4
yanıt8
adil:

Nerden biliyorsun cahil diye atar yapan kişilere cevap: Peygamber efendimiz s. a. v. söylüyor miraç gecesi Allah ona gösterdi olacakları.

yanıt0
yanıt0
Feridun salim Şekerci:

6284 sayılı İstanbul sözleşmesi derhal iptal edilsin haçlı zihniyeti kaldırılsın turk İslam aile geleneği parçalanıyor millet feryad ediyor cinayetler peş peşe işlenip ocaklar sönüyor yasa iptallllllllllllll

41
13
yanıtYanıtla
Aslan akbey:

Allahuekberr

yanıt16
yanıt5
Ahmet:

Medya yine manşetlerini atar cani koca zavallı bir kadına kıydı Ama bu ülkede hergün psikolojik şiddete uğrayan dünyanın yükünü omuzlamasına rağmen kimseye yaranamayan milyonlarca zavallı erkeği kimse görmez..

45
4
yanıtYanıtla
SELCAN:

Yaş 24. 3 çocuk 2 koca. yavrum derdin neydi de bu yaşına bunca şeyi sığdırdın. allah çocukların yardımcısı olsun. ölene rahmet eylesin.

48
0
yanıtYanıtla
murat:

ilk kocasina hayri olmamis yeni kocasina hic hayri olmaz. devletin istedigi kadin haklari bu olsa gerek

33
11
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title