Haberler

Demet Şener ile İbrahim Kutluay "Anlaşmalı Boşanma" Davası Açtı

Güncelleme:

Çekişmeli boşanma davası istinaf mahkemesinde değerlendirme aşamasında olan Demet Şener, yeniden mahkemeye başvurarak İbrahim Kutluay'a 'Anlaşmalı boşanma' davası açtı.

Çekişmeli boşanma davası istinaf mahkemesinde değerlendirme aşamasında olan Demet Şener, yeniden mahkemeye başvurarak İbrahim Kutluay'a 'anlaşmalı boşanma' davası açtı. Dilekçede çiftin ortak hazırladıkları boşanma protokolünü mahkemenin onaylayarak boşanmalarına karar verilmesi istendi. Dava önümüzdeki günlerde görülecek.

ALDATILDIĞINI İLERİ SÜREREK 3 YIL ÖNCE BOŞANMA DAVASI AÇMIŞTI

Evlilik birliğinin temelinden sarsılmış olması ve ortak hayatın çekilmez hale gelmiş olması sebebi mahkemeye başvuran Demet Şener, İbrahim Kutluay ile boşanma konusunda anlaştıklarını belirtti. Demet Şener'in "Evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını" ve "aldatıldığını" ileri sürerek 2016 Ekim'inde açtığı çekişmeli boşanma davası 19 Ocak 2018'de sonuçlanmış, mahkeme çiftin boşanmasına karar vermişti. Demet Şener tazminat yönünden kararı temyiz ederek İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'ne taşımıştı.

Demet Şener ile İbrahim Kutluay 'Anlaşmalı Boşanma' Davası Açtı

DİLEKÇEDE SADAKATSİZLİK İDDİALARINA İKİ CÜMLE YER VERDİ

Demet Şener avukatı Nezihe Hıdıroğlu aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne açtığı anlaşmalı boşanma davasında İbrahim Kutluay ile 2001'de tanıştıklarını, 15 Temmuz 2005'te evlendiklerini belirtti. Evliliklerinden 13 yaşında bir kız ve 10 yaşında bir erkek çocuklarının bulunduğunu belirten Demet Şener, dava dilekçesinde İbrahim Kutluay'a açtığı çekişmeli boşanma davasındaki sadakatsizlik iddialarına iki cümle ile üstü kapalı yer verdi. Dilekçede Demet Şener'in ev adresi yer alırken, İbrahim Kutluay'ın ise iş adresine yer verildi.

Demet Şener ile İbrahim Kutluay 'Anlaşmalı Boşanma' Davası Açtı

KİŞİLİK FARKLILIĞI VAR

Demet Şener'in adına avukat Nezihe Hıdıroğlu'nun mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde Şener ile Kutluay'ın aralarında kişilik farklığının bulunduğu, çok uzun süredir baş gösteren şiddetli geçimsizliğin gün geçtikçe arttığı yer aldı. Evliliklerinin her iki taraf için de çekilmez hale geldiğinin belirtildiği dilekçede, "Yaşanan olaylar tarafların sosyal ve psikolojik bütünlüklerini olumsuz olarak etkilemiş ve her iki taraf evliliklerini içinde bulundukları koşullar altında sürdüremeyeceklerini anladıklarından evlilik birliğine son vermeye karar vermişlerdir" ifadeleri yer aldı.

Demet Şener ile İbrahim Kutluay 'Anlaşmalı Boşanma' Davası Açtı

ANLAŞARAK BOŞANMA PROTOKOLÜ HAZIRLADILAR

Evliliklerinin gerek taraflar ve toplumsal bakımdan korunmaya değer bir yararın kalmadığına kanaat getirdikleri belirtilen boşanma dilekçesinde, çiftin boşanmaya karar verdiği belirtildi. Dilekçede çiftin ortak hazırladıkları boşanma protokolünü mahkemenin onaylayarak boşanmalarına karar verilmesi istendi. Dava önümüzdeki günlerde görülecek.

Demet Şener ile İbrahim Kutluay 'Anlaşmalı Boşanma' Davası Açtı

ÇEKİŞMELİ DAVADA BOŞANMIŞLARDI

Demet Şener, "Evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını" ve "aldatıldığını" ileri sürerek 2016 Ekim'inde boşanma davası açmıştı. Taraflar arasında çekişmeli olarak görülen boşanma davası 15 ay sürmüştü. 19 Ocak 2018'de çıkan kararda mahkeme çiftin boşanmasına karar vermişti. Şener boşanma davasında verilen tazminat miktarı yönünden davayı İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'ne taşımış ve karar henüz kesinleşmemişti.

Demet Şener ile İbrahim Kutluay 'Anlaşmalı Boşanma' Davası Açtı

EDVİNA SPONZA'YA 'ÖTEKİ KADIN' DAVASI AÇMIŞTI

Eski manken Demet Şener, yuvasını Edvina Sponza'nın yıktığını ileri sürerek 500 bin TL'lik manevi tazminat davası açmıştı. Çiftin çekişmeli boşanma davasının gizli görülmesi sebebiyle boşanma nedenlerinin detayları tazminat davasında ortaya çıkmıştı. Demet Şener, mahkemeye yuvasının yıkılmasına delil fotoğrafları da sunmuştu.

Demet Şener ile İbrahim Kutluay 'Anlaşmalı Boşanma' Davası Açtı

ZARFIN İÇİNDEN SİYAH İÇ ÇAMAŞIRLARI ÇIKTI İDDİASI

Demet Şener'in spor hocası mahkemede verdiği ifadede, Edvina Sponza'nın, Şener'in evine bir zarf içerisinde siyah bir külot ve sutyen gönderdiğini söylemişti. Zarfın içinden çıkan notta ise "Yalancı eşin bunu bana Ankara Hilton Oteli'nde verdi. Yalancı kocana verirsin bunu alsın başkasına versin' yazdığını belirten spor hocası, Edvina Spoza'nın çıplak fotoğraflarını Demet Şener ile ağabeyinin de telefonuna gönderdiğini iddia etmişti.

MAHKEME DAVAYI REDDETMİŞTİ

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi, öteki kadın davalarında Yargıtay'ın emsal kararları doğrultusunda davanın reddine karar vermişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

İbrahim Kutluay Demet Şener Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

Tugba:

Ne zevksiz adam

6
1
yanıtYanıtla
URFALI:

anlaşmalı boşanma bence büyledir birbilerinde artık zevk almadiği için dir biri yeni bir sevgili bulup altına çekiyor biri yeni bir sevgli bulup üstüne çekiyor

3
1
yanıtYanıtla
ASLI:

ADAM HEM ALDATMIŞ HEMDE AZ PARA VERMEK İÇİN İŞİ UZATIYOR. MALESEF YENİ NESİL HAKİMLERDE HEP ERKEĞİN YANINDA ADAM HEM SUÇLU HEMDE GÜÇLÜ. AMAN DİYORUM KIZLAR TÜRK ERKEĞİ İLE EVLENİLMEZ. DEĞERİNİZİ BİLMEZLER ALDATIRLAR DÖVERLER HERŞEY BEKLENİR. EN AZINDAN EVLİLİK ÖNCESİ ANLAŞMA İMZALATIN YÜKLÜ TAZMİNAT VE NAFAKA GARANTİSİ ALIN BAKIN SONRA SİZİ NASIL KRALİÇE GİBİ YAŞATIYORLAR.

1
2
yanıtYanıtla
Anlaşıldı:

İçlerinden birisi yeniden evlenmek istiyor, boşanmayı hızlandırdılar.

3
0
yanıtYanıtla
kadın:

tüm fotograflarda kadın yapışmış adama. . . . . . . . böyle kadınlar çok talihsiz. günün sonunda gerçekten sevilmedikleri hissettiklerinde kalplerinde derin yaralar oluşur. ama erkekler egolarını ve gözlerini kim büyütecekse tercihlerini onlardan yana kullanıyorlar.

3
0
yanıtYanıtla
Niksiz:

Çok iyi saptama/gözlem.

yanıt2
yanıt0
Kasap:

Hatırlıyorum Demet çok kırdı bir zamanlar.

2
1
yanıtYanıtla
Niksiz:

Yuva yıkanın..

3
0
yanıtYanıtla
ta ta ta öldün çık:

kim kime dum duma. bu nasıl iş arkadaş?

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

DEMET ŞENER HAKKINDAN DAHA FAZLASINI ALDIN BU HAYATTAN DEFOL GÖZÜMÜZDEN ARTIKK

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title