Haberler

CIA'den Yarım Asır Sonra Gelen UFO İtirafı

Güncelleme:

Amerikan İstihbarat Teşkilatı, 1950-1960'lı yıllarda rapor edilen UFO iddialarının aslında U-2 casus uçağı olduğunu itiraf etti

Amerikan İstihbarat Teşkilatı (CIA), 1950-1960'lı yıllarda rapor edilen UFO iddialarının aslında U-2 casus uçağı yansıması olduğunu itiraf etti.

OLAĞAN DIŞI HAREKETLİLİK BİZE AİTTİ

CIA'ye ait bazı gizli belgelerde 1950-1960'lı yıllarda görüldüğü kaydedilen dairelerin UFO olmadığı gizli U-2 casus uçağı olduğu bildirildi. Belgelerin açıklanmasının ardından CIA'den gelen itirafta "1950'li yıllarda görülen olağan dışı hareketlik bize aitti" denildi.

BİRÇOK YOLCU UÇAĞI UFO GÖRMÜŞ OLABİLİR

CIA'nin veri tabanında bulunan ve sıkça okunan belgelerde, 1954-1974 yılları arasında son derece gizli CIA ve U-2 Programı'nın yer aldığı öğrenildi. Yayınlanan 272 sayfalık belgelerde, teşkilatın casus uçaklarını Sovyet Birliği gibi birçok ülkenin yaklaşık 19 bin kilometre üzerinde test ettiği ortaya çıktı. Bu dönemde birçok yolcu uçağı pilotunun da UFO görmüş olabileceklerine dair rapor verdikleri kaydedildi.

19 BİN KİLOMETRE YUKARIDAN UÇUŞA BAŞLADI

1950 yıllarının ortalarında yolcu uçaklarının ve askeri uçakların yaklaşık 3 bin ve 6 bin kilometre yükseklikte uçtukları belirtilirken, casus uçağı U-2'lerin ise yaklaşık 19 bin kilometre yükseklikte uçuşa başladığı kaydedildi. Hava trafik kontrol yetkilileri tarafından, UFO dairelerinin görüldüğüne dair hazırlanan raporların bu dönemde kaydedilmeye başlandığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (39)

birhan coskun:

missileme haberi bu ufolar gercektir. . soyle dusunun bizim gunesimizin cevresinde 8 gecegen var, galaksimizde ise ortalama 300 milyar gunes var ve de 24 trilyon gezegen. . . bu 24 trilyon gezegenden sadece bizim gezegenimizde yasam oldugunu dusunmek aptalliktir sadece. . . 51. bolgede gorevden atilan ust duzey fizikci dusen bir uzay gemisini tersine muhendislik yaptigini yani cihazin nasil calistigini anlamaya calistigini tum kamuoyuna acikladi. . yer cekimi regulatorunun dunyada olmayan 115. maddeden yapildigini soyledi. . arastirin bakin. . . 1978 de tita takim yildizindan gelen uzaylilarla amerikalilar teknolaji anlasmasi bile yapti, , , uyumayin turk halkim. . .

270
8
yanıtYanıtla
yazık:

Ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım. Zariyat süresi 56. Ayet. Siz halen uzaylılardan bahsedin.

186
3
yanıtYanıtla
ayştaynMobil-ANDROID:

hayır uzaylı vardır insanoğlunun teknolojisi yetmediği için bulamaz taki bigun bulacaklardır ama artık çok geç

162
3
yanıtYanıtla
muhammed_hamzamobilWeb@haberler.com:

CENABI ALLAH insandan daha üstün bir varlık yaratmadı... uzayda canlı varsa bile biz insanlar gidip onları bulaçagız. ... onlar bizi bulmayaçak. ... yıllardan belli bir ufak hikayesi.....

8
90
yanıtYanıtla
abuzer:

hala ufoya inananlar tam safdirik kerizdir

12
82
yanıtYanıtla
hikaye:

uzaylılar ufo falan vb. hikaye bence ama eğer uzaylılar gerçekten varsa ezik ve teknolojileri çok geri olmalı. yoksa üstün falan olsaydı şimdiye kadar dünyayı 100bin kere işgal etmeleri gerekirdi.

9
54
yanıtYanıtla
çaycı:

paralelin işidir. . .

14
47
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Yalannnnnnnnn, UFO ların varlığını saklamak için böyle diyorlar. 1952 yılında arizona çölüne düşen UFO nun içerisinden kurtulan Uzaylı daha geçtiğimiz yıl Öldü,

9
39
yanıtYanıtla
TC*Mobil-IOS:

Arkadaş dünya dışı yaşam varda bizi bulsalar haberimiz olurdu

12
35
yanıtYanıtla
Cafer CaferMobil-IOS:

Haberi yazan arkadaşın kilometre ve metrenin anlamını bilmediği aşikar,

35
1
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title