Haberler

Bahattin Duran'ın, "Alper, Cüneyt'ı sattı" sözleri sonrası maça çıkmadığı iddia edildi

Güncelleme:

Yardımcı hakem Bahattin Duran'ın, Ankaragücü-Konyaspor maçına atandığı ancak Alper Ulusoy ile maç yönetmemek için karşılaşmaya çıkmadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi Cüneyt Çakır ile 4. hakem Alper Ulusoy arasında yaşanan kart krizinin ardından Ulusoy'un bu durumu MHK Başkanvekili Oğuz Sarvan ve yönetici Ünsal Çimen'e anlattığı ifade edilmişti.

"ONA YARDIMCI HAKEMLİK YAPMA"

Bu olayın ardından Cüneyt Çakır'n ekibinde bulunan yardımcı hakem Bahattin Duran, Ankaragücü-Konyaspor maçında Alper Ulusoy'un yardımcısı olarak atandı. İddiaya göre Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır'ın, "Alper, Cüneyt'i sattı ona yardımcı hakemlik yapma" demesi sonrası Bahattin Duran da "Sakatım" diyerek maça çıkmama kararı aldı. Bu iddialar gündeme bomba gibi düştü.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alper Ulusoy Ankaragücü ulusoy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

ULTRAKEDİ:

Bunların hepsinin kökünü kazılma lazım babadan oğula zaten çoğu hakem. Hepsi tezgahın içinde. Adam isteği gibi istediği tarafa karar verip istediği gibi maçı bitirebiliyor ve kimse bunlara bir şey yapamıyor.

5
0
yanıtYanıtla
cüneyt çakır:

avrupada çoğu maçı süper yönetiyor ama türkiyede sorunlu hakemlik sisteminin baş kişilerinden biri haline geldi mevcut hakemlerle ve sürekli aynı kişilerin tekrar tekrar göreve geldiği mhk ile adaletin sağlanması imkansız mhk daha önce hiç görev almamış tamamen yeni kişilerden oluşmalı mevcut süper lig hakemlerinin tamamı görevden alınıp yepyeni genç hakemlerle devam edilmeli

4
0
yanıtYanıtla
hak:

genç kurnaz olmayan hakemler gelsin, çok doğru arkadaş.

yanıt0
yanıt0
Gemlikspor:

Al sana çok büyüttüğünüz Cüneyt Çakır. Al sana Türk hakemi. Bunlarla olmuyor, olmayacak işte. Ülkede her şey mi bu kadar adaletsiz olur. Artık hiçbir şeyinden keyif almıyorum güzel ülkemin.

3
0
yanıtYanıtla
GFD:

ikinci yarı çok zorlu geçecek aman dikkat bunlar yine tüm hakemleri kırallamışlar daha önce şike yaptıklaır gibi

2
1
yanıtYanıtla
tuz da kokmuş:

Az gelişmişlik her alanda kendini gösteriyor. . Bu iddialar doğruysa. . Çok yazık. .

2
0
yanıtYanıtla
Fener kolik:

Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak

0
2
yanıtYanıtla
...:

Cüneyt zaten hep fenerliydi

yanıt3
yanıt0
FIRTINA 61:

Eski Trabzonspor başkanı Nuri Albayrak hakemler için ''Adamın babası hakem, oğlu hakem, torunu hakem, kardeşi hakem, çete olmuş bunlar. Söylenecek başka bir şey yok'' demişti de başına gelmeyen kalmamıştı. Haksız mıydı yani? Serdar Çakır hakemliği bırakalı neredeyse olmuş 30 sene halen daha hakem camiasına etki ediyorsa nasıl olacak bu işler?Harbiden babadan oğula geçen bir meslek oldu bu hakemlik. Buna bir sınır getirsinler. . .

1
0
yanıtYanıtla
Abc:

Bu Çankırın babası olmasa bu performansıyla U 19 da bile görev alamaz. Adam eyyamın kralı be.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title