Haberler

Vefa Küçük, dargın olan iki başkana seslendi: Bu bayram Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın evine gidelim ve küslüğü bitirelim

Güncelleme:

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Başkan Ali Koç ve eski başkan Aziz Yıldırım'ı barıştırmak için harekete geçti. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Küçük, "Önümüzde Ramazan Bayramı var. Bsayramlarda kırgınlıklar ve dargınlıklar giderilir. İki başkana da sesleniyorum, münasip olanı Aziz Yıldırım'ı evinde ziyaret etmektir. Aziz Yıldırım müsait olduğu günü bildirsin, ben de katılacağım" dedi.

3 yıl önce Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasında yaşanan olayların sıcaklığı halen tazeliğini koruyor. İki başkan da birbirine karşı mesafeli ve araları bir hayli açık. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, seçimden önce iki adayın birbiriyle tokalaşmasını sağlamış ama bu suni kalmıştı. Vefa Küçük, Koç ve Yıldırım'ın arasındaki buzları eritmek için yeniden çağrı yaptı.

"ÜÇ BAYRAM GÜNÜNÜN HANGİSİNDE MÜSAİTSE!"

Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda bu çağrıyı yapan Küçük, "Seçimden önce ikisini bir araya getirmek istedim ama olmadı. Önümüzde Ramazan Bayramı var. Ramazan'da kırgınlıklar ve dargınlıklar giderilir. İki başkana da sesleniyorum, münasip olanı Aziz Yıldırım'ı evinde ziyaret etmektir. Aziz Yıldırım, 3 bayram gününde hangi günde müsaitse, Ali Koç'a o günü bildirsin. Ben de o ziyarete katılacağım ve kırgınlık giderilsin" dedi.

Vefa Küçük, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'a seslendi: Gelin bu bayram barışın, kırgınlığı giderin

KOÇ'A SORMADAN YÖNETİME EKLENMESİ İPLERİ KOPARMIŞTI

Başkan Ali Koç, seçim öncesi kampanyasında Aziz Yıldırım ile arasının nasıl bozulduğunu, "Bir gün beni aradılar, seni de yönetim listesine yazdık. Yeni dönemde bizimlesin dediler. Bana sormadan böyle bir şey yaptılar, zorla kendimi listeden sildirdim. Sonra basına pompaladılar Ali Koç yönetime girecek diye, gittim başkanla konuştum. Giremeyeceğimi bildirdim, ama yine basına pompaladılar. O günden sonra bağlarımız iyice koptu" şeklinde anlatmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (3)

Levent DEĞİRMENCİ :

gereksız bır bır soylem azız başk yapılan buyuk ayıptır koskoca bask fb alt yapısına mılyonlarını hayatını harcadı bır fb kurumuna dahı adı verılmedı en azından fb stdına adı verılebılırdı adam fb ıcın hapıste yattı varmı otesı daha

3
0
yanıtYanıtla
murat Altıntaş:

Düşünün Aziz Yıldırım ın gönderdiği Hocayı ona inat takımın başına getirdi. Aziz Karşıtlarının tümüne prim verdi. Şimdi de barış yapın. Gerçi Şikeyi kabul eden adamdanda sonradan Acibadem reklamı ve sponsorluğu da aldı. Kısaca Şike iddialarının tümünü üstü kapalı kabul etti.

0
2
yanıtYanıtla
murat Altıntaş:

Adam Fenerbahçe için yatmadı. Fenerbahçeyi yakıyordu. Kendi başarısı için şike yaptı. Uçu Fenere dokunuyordu zor kurtartılar

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title