Haberler

Vedat Muriqi koronavirüse yakalandı! Ekim ayının ortasına kadar oynayamayacak

Güncelleme:

Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Lazio sonucun pozitif olduğunu doğrularken Kosovalı golcü Ekim ayının ortasına kadar forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'den İtalya Ligi Serie A ekibi Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, koronavirüs yakalandı.

İtalyan basını, Lazio Kulübü'nün Vedat Muriqi'nin koronavirüs testinin pozitif çıktığını doğruladığını duyurdu.

Lazio'ya transferi için evrak işlemlerini tamamlamak üzere Türkiye'ye dönen Vedat Muriqi'nin Kovid-19'a yakalandığı belirtildi.

Türkiye'de karantinada kalacak olan Vedat Muriqi'nin herhangi bir belirti göstermediği ancak yapılan testin sonucunun pozitif çıktığı vurgulandı.

DÜĞÜNDEN SONRA NEGATİFTİ

Bu arada İtalyan basını, geçen hafta kız kardeşinin Kosova'daki düğününden dönen Vedat Muriqi'nin İtalya'da yapılan testinin sonucunun negatif çıktığını duyurdu.

"EKİM ORTASINA KADAR OYNAMAZ"

Öte yandan teknik direktöre Simeone Inzaghi'nin 26 yaşındaki golcüden Ekim ayının ortasına kadar yararlanamayacağı öne sürüldü.

Lazio ile çalışma fırsatı henüz olmayan ve koronavirüs nedeniyle karantinada kalacak Vedat Muriqi, Ekim ayının ortasına kadar forma giyememesi halinde Cagliari, Atalanta ve Inter maçlarını kaçırmış olacak. Bu senaryonun gerçekleşmesi halinde Vedat Muriqi, 17 Ekim'deki Sampdoria, 25 Ekim'deki Bologna maçlarında oynayabilecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vedat Muriqi Fenerbahçe Lazio Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

AFYONLU:

VEDAT MORUQ

3
1
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

FENERBAHCELILERIN AHI TUTMUS OLMASIN. . ??

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title