Haberler

Van: Vatso Üye Buluşma Toplantıları

  Iha0530142-gen/21-ara-0964-dea0 - Vatso Üye Buluşma Toplantıları - Vatso Başkanı Zahir Kandaşoğlu: - "Size Hizmet Getirilmesi Konusunda Her Türlü Desteği Vermeye Hazırız" - Muradiye Kaymakamı Ömer Sağlam: - "Sivil Toplum Örgütleri Toplumun Değişim ve Dönüşümünde Önemli Roller Üstlenmektedir" ( Fotoğraflı) Seracettin Seçkin Van (İha) - Van Ticaret ve Sanayi Odası (Vatso) Tarafı...

 

IHA0530142-GEN/21-ARA-0964-DEA0

- VATSO ÜYE BULUŞMA TOPLANTILARI

- VATSO BAŞKANI ZAHİR KANDAŞOĞLU:

- "SİZE HİZMET GETİRİLMESİ KONUSUNDA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ"

- MURADİYE KAYMAKAMI ÖMER SAĞLAM:

- "SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ TOPLUMUN DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜNDE ÖNEMLİ ROLLER ÜSTLENMEKTEDİR"

(FOTOĞRAFLI)

SERACETTİN SEÇKİN

VAN (İHA) - Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) tarafından 2005 yılı sonunda başlatılan 'VATSO Üye Buluşma' toplantıları sürüyor.

VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu başkanlığındaki heyet üyeleri bugün Muradiye İlçesi'nde çeşitli ziyaretlerde bulunarak düzenlenen toplantıya katıldı. VATSO heyeti ilk olarak Muradiye Kaymakamı Ömer Sağlam'ı makamında ziyaret etti. Burada yapılacak toplantı hakkında Kaymakam Ömer Sağlam ile görüş alışverişinde bulunan VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve beraberindekiler ilçe esnafını da ziyaret etti. Daha sonra Muradiye Çok Programlı Lisesi'nde düzenlenen programa katılan VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, burada yaptığı konuşmada, amaçlarının üyelerin sorunlarını tespit edip çözüm üretmek olduğunu belirtti. Kandaşoğlu, "Van Ticaret ve Sanayi Odası, sizlerden aldığı yetki ile ilimizi ve sizleri en iyi şekilde temsil etmektedir. Bu amaçla yeni hizmet binamızla birlikte yeni proje ve eğitim programları ile üyelerine daha kaliteli hizmet vermekteyiz. Bugün kentimizin kaderini değiştirecek çalışmalar ve görüşmeler yapmaktayız. Bu çalışmalarımız toplumun tüm kesimleri tarafından takdir edilmektedir" dedi.

Muradiye İlçesi'nin konumu itibari ile çok önemli bir yerde olduğunu belirten Kandaşoğlu, "Burada yaşayanlar olarak bir şeyler üretmelisiniz. Mevcutlarınızı en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Bizler size hizmetlerin getirilmesi konusunda her türlü desteği vermeye hazırız. Bizim amacımız tüccar, esnaf ve iş adamlarımızı bir araya getirerek, onlara ciddi bir şekilde bir heyecan katmak, yol göstermek, öncülük ederek ciddi bir yatırım yapmaları için kaynak temin ederek banka sorunlarını çözmelerinde yardımcı olmaktır" diye konuştu.

Van Ticaret ve Sanayi Odası hizmetlerinin ve faaliyetlerinin anlatıldığı sunumdan sonra söz alan Muradiye Kaymakamı Ömer Sağlam ise konuşmasında, böylesi güzel ve etkin bir toplantıyı yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Sağlam, "Kentte VATSO'nun etkin olduğunu görüyor ve duyuyorduk. Ancak böylesi organize bir toplantı ile bu anlamda ne kadar iyi olduklarını göstermişlerdir. Sivil toplum örgütleri toplumun değişim dönüşümünde önemli roller üstlenmektedirler. VATSO da bunu en güzel şekilde yapmaktadır. Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'na ilçemize yapmış oldukları ziyaret nedeniyle teşekkür ederim" dedi.

Karşılıklı görüş alışverişi ile tüccar, esnaf ve sanayicilerin sorunlarının ele alındığı toplantı sonunda, VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, İlçe Kaymakamı Ömer Sağlam'a, VATSO Meclis Başkanı Ata Altay da Muradiye Belediye Başkan Vekili Cemil Koyuncu'ya birer plaket verdi. Belediye Başkan Vekili Cemil Koyuncu'nun verdiği yemek sonrasında VATSO ekibi Van'a döndü.

Programa VATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Orhun, Meclis Başkanı Ata Altay, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hadi Mirahmetoğlu, KOSGEB Müdürü Emre Yörük, Arıcılar Birliği Başkanı Halil Tandoğan, Eğitimli Emlakçılar Derneği Başkanı Sabri Çalım, Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Kemal Baba, VATSO 14. Meslek Komitesi Başkanı Zahir Başdinç ve VATSO üyeleri katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title