Haberler
Güncelleme:

Uzmanlar araştırdı: Ağız gargarası koronavirüsün çoğalmasını önlüyor

Uzmanlar, ağız gargarası kullanmanın koronadan korunmak için bilimsel bir çözüm değil ancak tedbir olabileceğini söylüyor. Enfeksiyon Hastalıkları Klinik Mikrobiyoloji Uzm. Dr. Mehmet Göktürk, setilpiridinyum klorür içeren ağız gargaralarının koronanın çoğalmasını önlediğini belirterek, "Kesin olarak virüsü yok etmez" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

HANİ HEPİMİZİN EVİNDE VARDI?:

''HEPİMİZİN EVİNDE BULUNUYOR!'' DİYE MANŞET ATMIŞSINIZ. HANİ BİZİM EVDE YOK. KOMŞUMA SORDUM ONDA DA YOK. HALAMI, AMCAMI, TEYZEMİ, DAYIMI VE KUZENLERİMİDE ARADIM. SONUÇ HİÇBİRİNİN EVİNDE YOK. AĞIZ GARGARASI EKMEK SANKİ. BOŞ BOŞ MANŞET ATMAYIN KARDEŞİM

16
3
yanıtYanıtla
GARGARA SATIŞLARI MI DÜŞTÜ:

HAYIRDIR?

10
1
yanıtYanıtla
DELİ DOKTOR:

elma sirkesi ile gargara yapın. hazır gargarayı boş verin. bunlar konuşuyor ama ömürlerinde bir defa laboratuvara girip bunun etkilerini çalışan bir araştırma yapmışlar mı? varsa yoksa sağdan soldan okudukları bilgilerle bir analiz yapar ve sallarlar. Türk doktorları başka şey bilmez. bunlar makale doktorudur, başkalarının yaptığından çıkarımlar yaparak konuşurlar. kaale almaya gerek yok.

9
2
yanıtYanıtla
wunder:

bütün yazdıklarına katılıyorum. Helede çıkarım ve elma sirkesine fakat yinede ''Türk doktorları'' tabirini kullanmasaydın. Bazı tembel doktorlar yüzünden Türk-lüğümüz rencide oldu.

yanıt3
yanıt1
Başka bir deli dr:

3-5 mm çaplı bir aluminyum şapı parçasını eriterek 3 dakika gargara, virüsleri bağlayıp trakeaya inmesini engelleyebilir. Picornaviridea''da etkili, bilirsiniz.

yanıt1
yanıt0
...:

AGIZDAN GARGARA YAPTIN BURUNDAN GİREN VİRÜS NE OLACAK

7
2
yanıtYanıtla
burik brak:

sacma sapan bir idda, agiz gargarasi yaptiginiz o ürünler, agiz icini kurutuyor ve zamanla kanser etkisi yapma tehlikesi büyük. ürünün icinde neler var onu anlatabilirmisiniz?

7
0
yanıtYanıtla
İki yüzlü bilim kurulu:

Korona ilk çıktığında Canan Karatay gargara yapın faydası olur dedi o çok bilmiş mi yoksa bilmezlikten gelen bilim kurulu üyesi ateş kara olmaz öyle şey diyordu.Ne denir buna düpedüz ihanet.İnanmayin su bilim kurulu denen yere.Bir doğruya bin yalan katıyorlar.İnsanlarin psikolojisini bozmaktan ve bir yerlere hizmet etmekten başka gayeleri yok.

6
1
yanıtYanıtla
izmirli:

canan hoca aylar önce söyledi dikkate almadınız. . .

4
0
yanıtYanıtla
Hadi isine:

Hadi yahu işine bak gargaraymis

3
0
yanıtYanıtla
korona atlatan:

dogru faydasını gordum gargaradan sonra bır saat bıse ıcmıceksınız yemıceksınız anca ole faydalı sırke sadece korona mıkrobunu rahatsız edıyo o kadar mıkrop bogazı kamastırırken sogan yıceksınız yaktıracaksınız korona sıcagı hıc sevmez sıcak cay bogazdayken ıyı gelıyo sarımsak ve tursu suyu ılac gıbı aycekırdegı ve sut dırencı artırıyor ve dr verdıgı bazı ılaclar benım deneyımlerım bunlar bıldıgın dunyada cehennemı yasatıyo bu hastalık agır gecıren bırı olarak dıyorum aman dıkkat edın

2
0
yanıtYanıtla
Ferit:

Ürün satmaya yönelik bir çaba olarak görüyorum. . . Bir sonraki adım '' Bol bol lahana yiyin, , Koronaya iyi geliyor. . '' Bu da piyasada kilosu 1 liraya satıldığından ''bari biraz değeri artsın'' diye düşünülebilir :)

2
0
yanıtYanıtla
mehmet:

ben hergün ağız gargarası elime kolanya ve maskeli geziyordum yine bulaştı bunu nasıl açıklıyacaksınız şuan karantinadayım

0
1
yanıtYanıtla
DOKTUR BEY:

BU REKLAM PEŞİNDE KOŞAN BOŞ YAPANLARDA GARGARA

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title