Haberler

Uyuşturucu Pazarlığında Kanlı Eylem

Dolandırıldıkları iddia edilen 1'i kadın 8 kişi, karşı gruba silahlı saldırı yapacakları sırada polisin operasyonuyla yakalandı.

Bursa'da uyuşturucu pazarlığında dolandırıldıkları iddia edilen 1'i kadın 8 kişi, karşı gruba silahlı saldırı yapacakları sırada polisin operasyonuyla yakalandı. 1'i Glock marka 3 tabancayla yakalanan şüpheliler, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Merkez Yıldırım İlçesi Vatan Mahallesi'nde oturan E.Y. ve D.Y., iddiaya göre 15 gün önce, Yalova'dan gelerek uyuşturucu almak isteyen Dursun B. ve Ertan Y. ile 7 bin lira karşılığında 1.5 kilo esrar almak için anlaştı. Parayı alan E.Y. ve D.Y., "Polis evi gözetliyor. Başka bir eve gidelim. Teslimatı orada yaparız" dedi. E.Y. ve D.Y., gittikleri yerde de "Biz size uyuşturucu daha sonra teslim edeceğiz" dedi.

Teslimat gerçekleşmeyince dolandırıldıklarını anlayan Dursun B. ve Ertan Y., Yalova'ya döndü ve arkadaşlarına durumu anlattı. İddiaya göre E.Y. ve D.Y.'yi vurmayı planlayan Dursun B. ve Erten Y. ile arkadaşları Hakan D., Yasin B., Yeşim S., Yavuz Selim Ş., Mikail Ç., Tarık K. ile birlikte Bursa'ya doğru yola çıktı.

Silahlı kişilerin geldiği ihbarını alan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Şube Müdürlüğü ekipleri, kent girişinde plakalarını belirlediği iki aracı durdurdu. Otomobillerde yapılan aramada Yeşim S.?nin çantasında, biri 'suikast silahı' olarak bilinen Glock marka olmak üzere 3 ruhsatsız tabanca bulundu. 8 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin, polisteki sorgularında plajdan geldiklerini söyleyerek, "Orada çalınmasın diye kadın arkadaşımız çantasına silahları koymuştuk. Kimseye saldırı planlamadık" dedikleri öğrenildi.

Gözaltına alınan 1'i kadın 8 şüpheli, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title