Haberler

Utaş Uşakspor'la Ödemişspor'a Birlikte Hükmen Şoku

FUTBOL Federasyonu, Bölgesel Amatör Lig 8'inci Grup'ta 5 Mart'ta Uşak 1 Eylül Stadı'nda oynanan ve ev sahibi ekip 1-0 öndeyken çıkan olaylar sonrası 65'inci dakikada tatil edilen Utaş Uşakspor-Ödemişspor maçıyla ilgili kararını açıkladı.

FUTBOL Federasyonu, Bölgesel Amatör Lig 8'inci Grup'ta 5 Mart'ta Uşak 1 Eylül Stadı'nda oynanan ve ev sahibi ekip 1-0 öndeyken çıkan olaylar sonrası 65'inci dakikada tatil edilen Utaş Uşakspor-Ödemişspor maçıyla ilgili kararını açıkladı.

Federasyon, 2 takıma mensup futbolcu ve idareciler arasında kavga çıkması, 2 takım taraftarının da sahaya girmesi sonucu çıkan saha olayları nedeniyle tatil edilen mücadele sonrası Futbol Müsabaka Talimatı 23'üncü maddesinin 4'üncü fıkrası uyarınca her 2 takımın da 3-0 hükmen mağlup sayılmasına karar verdi.

Bu karar sonrası Sökespor'la şampiyonluk yarışında olan Utaş Uşak, son 3 maça 44 puanla, rakibinin 1 puan gerisinde ikinci sırada girdi. Ödemişspor ise 35 puanda kaldı.

Kulüplere tebliğ edilen karara tepki gösteren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, saldırıya uğrayan bir takıma ceza verilmesinin hiçbir mantıkla açıklanamayacağını söyledi, "Oyuncularımızdan Ömercan'a kafa atarak olayı başlatan Ödemişli oyuncuydu. Ancak ceza, 2 takıma birden verildi. Bu karar hukuki bir karar değildir" dedi. Ev sahibi ekibin teknik direktörü Hayrettin Gümüşdağ ise şöyle dedi:

"Ödemişliler maça özellikle planlı olarak proveke etmek için geldi. Öndeyken futbolcusu saldırıya uğrayan taraf biziz. Maçın hiç tatil edilmemesi veya 65'inci dakikadan itibaren oynanaması gerekiyordu. Hakemin olaya karışmayan futbolcuya bile kart gösterdiği sonradan ortaya çıktı. Tahkim Kurulu'na ve grekirse CAS'a kadar itirazımızı yapacağız. Yönetime ligden çekilmeyi bile teklif ettim."

RAKİBİNE KAFA ATTI

Utaş Uşakspor-Ödemişspor maçı ev sahibi 1-0 öndeyken konuk ekipten kırmızı kart gören Serdar Öztan, rakip takımdan Ömercan Aslan'a kafa atınca karıştı. Sahada çıkan kavga ve taraftarın sahaya girmesiyle tatil edilen maç sonrası Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK), karşılaşmayı protokol tribününden izlemesine rağmen 65'inci dakikada başlayan olaylar sonrası sahaya inerek rakip oyunculara saldıran Utaş Uşakspor yöneticisi İskender Doğan'a 120 gün hak mahrumiyeti ile 3000 TL ceza verdi. Ev sahibi ekibin futbolcularından Mustafa Kurcan 2, Uğur Köprülü 1, konuk takım futbolcuları Samet Sarıkaya 2, Hamit Taşkın ise 1 maç ceza aldı.

Öte yandan Ödemişspor'dan Serdar, teknik direktör Algun Erdem, Utaş Uşakspor'tan Serhat Çiçek, Gökhan onur ve Burhan Coşkun'un dosyalarının da halen inceleme aşamasında olduğu bildirildi. - Uşak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nurullah Cahan Uşakspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title