Haberler

Uşak: Uşak'taki Silahla Yaralama

Uşak'ta Önceki Gün Avukat Şenay Sayar'ın Avukatlık Bürosunda Gerçekleşen Karı-koca Arasındaki Silahlı Kavganın Tarafları İlk Kez Konuştu.

Uşak'ta önceki gün Avukat Şenay Sayar'ın avukatlık bürosunda gerçekleşen karı-koca arasındaki silahlı kavganın tarafları ilk kez konuştu.

Avukatlık bürosunda meydana gelen olaydan sonra her iki taraf birbirini suçlarken, eşlerden Serpil Güraslan cezaevine gönderilirken, Hakan Güraslan ise hastaneye kaldırılmıştı. Olayın ardından Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Hakan Güraslan, olay sırasında kendisinde silah olmadığını iddia etti. Eşi Serpil ile 5 yıldır evli olduklarını ancak son 2 aydır ayrı yaşadıklarını ifade eden yaralı koca eşiyle aralarını eşinin üvey babası olan Halil Kul'un bozduğunu savundu. Tedavi gördüğü Uşak Devlet Hastanesi'nde konuşan Hakan Güraslan, "Ben avukatlık bürosuna boşanma davası için gittim. Oraya vardığımda eşim Serpil'in üvey babası silahı Serpil'e verdi ve ateş ettirdi. Olayın büyüyeceğini anlayınca kaçtım. Yanımda tabanca yoktu. O sırada avukatta vardı odada. Bir gün önce görüşmüştük ve boşanmak için anlaşmıştık. Kendilerine güvendiğim için avukatlık bürosuna gittim. Bende silah olsaydı hepsini yere devirirdim. Ben, silah olsa karşılık vermeyecek kadar enayi değilim. Serpil ateş edince ben önce ikna etmeye çalıştım ama sonra binadan dışa çıkarak kaçtım. Daha sonra adliyeye sığındım. Avukat olayları hiç müdahale etmedi yatıştırmak için ikna edebilirdi. Ama müdahale etmedi" dedi.

Eşi Serpil'i sevdiğini ancak bu olaydan sonra tekrar bir arada yaşamayı kabul edemeyeceğini de iddia eden Hakan Güraslan, Nazar (3) ismindeki tek çocuklarını da kendisinin büyüteceğini ve eşine vermeyeceğini söyledi.

Hakan Güraslan'ın akrabaları ise olayı öğrendiklerinde çok üzüldüklerini ve Serpil ile Hakan arasında sorunlar olduğunu ancak olayın bu noktaya gelmesini Serpil Güraslan'ın üvey babasının sebep olduğunu iddia etti.

Silahlı kavgaya tanık olan avukat Şenay Sayar, bürosunda meydana gelen bu olayın kendisini şoka soktuğunu da ifade ederek, "Olay günü Serpil Güraslan büroma boşanma davası ile ilgili ayrıntıları görüşmek için geldi.yanında annesi ve üvey babası Halil Kul'da vardı. Çantasında silah olduğunu bilmiyordum. Öyle bir şeyden haberim olsa buna izin vermezdim. Serpil çok dobra ve cesur bir kadın bu olayın bir gün başına geleceğini kocasıyla bir gün karşılaşacağını biliyordu. Ama korkuyordu. Olay anında Serpil Güraslan kapıda kocası Hakan Güraslan'ı görür görmez ayağa fırlayıp silahını çekti. Kocasına 'indir elindeki silahı' dedi. Kocası Hakan Güraslan'da Serpil'e silahını indirmesini söyledi. Hakan Güraslan'ı ve silahını görmedim. Ama daha ikinci bir diyalog yaşanmadan silahlar patladı. Ben anında kendimi masanın altına attım. Serpil'in anne ve babası da benim yanıma saklandı. Karı-koca karşılıklı birbirlerine kurşun yağdırdı. Sonra Hakan kaçtı. Serpil kendisini ve bizi korumak için ateş ettiğini söyledi. Daha sonra elinde silahı oturdu ve gayet soğukkanlı bir şekilde polisin gelmesini bekledi ve teslim oldu" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title