Haberler

Ünye Belediyesinden 85 Mahalleye Eşit Hizmet

Ünye Belediyesinin 2014 yılından bu yana ortaya koyduğu çalışmalar şehrin çehresini değiştirdi.

Ünye Belediyesinin 2014 yılından bu yana ortaya koyduğu çalışmalar şehrin çehresini değiştirdi.

2014 yılı itibariyle Ordu'nun büyükşehir olması ile birlikte mahalle sayısı 18'den 85'e çıkan Ünye'de hizmet alanı da 5 kat arttı. Toplamda 2 bin kilometrenin üzerinde yol ağına sahip olan Ünye'de 2014 yılında göreve seçilen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 85 mahallenin tümünde adeta seferberlik başlattı.

Coğrafi koşullar nedeniyle özellikle eğimli araziye sahip olan üst mahallelerde uzun ömürlü beton yol uygulamasının startını veren Başkan Çamyar'ın ortaya koyduğu çalışmalar vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

Tekkiraz'a 2,5 milyon lira yatırım

Büyükşehir olmadan önce Belde belediyesi olan ve 2014 yılında Ünye'ye bağlanarak mahalle haline gelen Tekkiraz'da tarihinde görülmemiş alt ve üst yapı çalışmaları ortaya kondu.2014 yılından bu yana Tekkiraz mahallesinde 20 bin 723 metreküp beton yol, 2 bin 201 metrekare parke yol, 16 bin 310 ton malzemeli yol, 270 metreküp taş duvar, 471 metre yağmur suyu hattı, kapalı halı saha olmak üzere toplam 2 milyon 224 bin lira yatırım gerçekleştirildi.

85 mahalleye eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydeden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, mahalle sayısının 5 katına çıkmasına rağmen planlı bir çalışma ortaya koyarak her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini altını çizdi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ahmet Çamyar Tekkiraz Ordu Ünye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title