Haberler

Ünlülerden Çocuklara Masallar!

14 ünlü 40 köy okulu için gönüllü olarak bir araya geldi!

20 Okulun İhtiyaçları Tamamlandı. Etkinlik 4 Hafta Süreyle Devam Ederek Geriye Kalan 20 Okul İçin Proje Olivium Alışveriş Merkezin De Yoluna Devam Edecektir!…

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI bu yıl tek bir amaç için farklı mekanlarda ilk kez gerçekleştirilen çok özel bir etkinlikle kutlandı. 14 Ünlü isim farklı Avm'ler de anlattıkları masallarla Türkiye genelinde 40 köy okuluna yardım için çocuklarla buluştular. Etkinliğin yapımcılığını Zuhal Ceran, yapım koordinatörlüğünü Selçuk Kaya, sanat yönetmenliğini ise Kenan Bahadır Derre üstlendi.

Piangel İletişim tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türkiye geneli 40 köy okulundan gelen ihtiyaçların belirlenmesi sonucunda gerçekleştirilen organizasyonda yardımlar için İstanbul'un seçkin Alışveriş Merkezlerinde çocuklara 23 Nisan günü, hayatları boyunca unutamadıkları anneannelerinden, dedelerinden, ninelerinden dinledikleri masalları çocuklar için anlatıldı. Etkinliğin en özel bölümü ise köy okullarındaki çocukların ihtiyaçlarının gönüllü olarak alışveriş merkezleri ve sponsor kurumlar tarafından karşılanıyor olmasıydı. 23 Nisan gibi çocukların bu özel gününde belki de bugüne kadar 23 Nisanı kutlama sansını hiç sahip olamayan çocuklarımızı yalnız bırakmayarak, küçük de olsa hediyelerle mutlu ederek; ihtiyaçlarına bir nebzede olsa cevap vererek geleceğe dair güzel ve kalıcı izler bırakarak 23 Nisanı kutlayamamış çocukların sevincine farklı bir yöntemle ortak olundu.

Etkinliğe katılan ünlü isimler;

Akasya Asıltürkmen, Alex Tataryan, Arzu Yanardağ, Aslı Güngör, Betül Arım, Dilek Yorulmaz, Ediz, Erdem Yener, Helin Avşar, Kemal Doğulu, Mavi, Mişa, Selin Altay, Serkan Şenalp, Sevtap Ünal

Ünlüler 23 Nisanda bayram sevincini yaşamak için etkinlik alanına gelen çocuklara masallar okuyarak aynı zamanda Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki ihtiyaç sahibi çocuklara etkinliğe katılımlarıyla destek olmuşlardır. Etkinliklere katılan tüm çocuklara Avm'ler tarafından çeşitli sürprizler, animasyonlar ve ikramlarla tam bir şenlik havasında unutamayacakları bir gün gerçekleştirilerek güzel bir amaç da yerine getirilmiştir.

Etkinliğe her yaş gurubundan yüzlerce çocuk katılmıştır.

Okul sayısının fazla olması ve bir hafta gibi kısa bir sürede yeterli sayıda bağışın sağlanamaması sebebi ile geriye kalan taleplerin karşılanması adına 6 hafta süreyle Olivium Alışveriş Merkezin de etkinlik her Cumartesi saat 16:00'da farklı ünlülerin katılımları ile devam edecek 'Ünlülerden Çocuklara Masallar' projesi ile geriye kalan diğer 20 okulun da ihtiyaçları karşılanarak Mayıs sonu tüm okullara gönderiler gerçekleştirilecektir.

Mayıs ayının ilk haftası gönderimleri gerçekleştirilecek armağanların yanı sıra etkinliğe destek veren tüm avm ler de arzu eden her çocuk getireceği herhangi bir oyuncağı veya kullanmadığı bir eşyası ile akranlarına arkadaşça bir yardımda buluna bilecek her çocuk armağanlarıyla bir başka çocuğun mutluluğu olacaktır!

Masalların ve düşlerin kitlelere ulaşması adına tüm çocukların ve ailelerin desteğini bekliyoruz.

Projeye inanıp destek veren başta basın mensupları olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimizi sunarız.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title