Haberler

Ünlü Model Irina Shayk: Cristiano Ronaldo Beni Aldattı

Bir dönem ünlü futbolcu Ronaldo ile aşk yaşayan Irina Shayk, "Ronaldo beni birçok kadınla aldattı. İlişkimizi bitiren buydu." dedi.

Bir dönem dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile aşk yaşayan ünlü model Irina Shayk, sessizliğini uzun süre sonra bozdu. Ronaldo'yu ihanetle suçlayan Rus model, ilişkilerinin neden bittiğini şu sözlerle açıkladı:

''Hakkımızda çok şey yazıldı, çizildi. Ama işin gerçeği Cristiano, beni birçok kadınla aldattı. İlişkimizi bitiren buydu.''

RONALDO'DAN SONRA BRADLEY COOPER'DAN ÇOCUĞU OLDU

Shayk, Cristiano Ronaldo'dan ayrıldıktan sonra ünlü Hollywood yıldızı Bradley Cooper ile beraber olmuş ve kısa süre sonra çocuk sahibi olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Irina Shayk Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (26)

Atanba:

Zenginin mali zugurdun çenesini yorarmış. Adam çok zengin ama hayal edemeyeceğiniz kadar çok. Ne yapsın alkol yok uyuşturucu yok kumar yok pahalı araba tutkusu yok adam kadına yönelmiş birlikte olduğu kadınlarda emin olun kendisinden daha memnun kalmıştır hem madden hem manen helal olsun adama ben tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorun

14
23
yanıtYanıtla
ff:

iki yanlış bir doğru etmez kardeş.

yanıt3
yanıt2
Yorumcu:

Üstad ronaldoyu bende severim ama yanlış yaptıysa sevdik diye doğru diyemeyiz. Birde pahalı araba tutkusu yok mu dedin :))

yanıt9
yanıt3
Dürbünlü:

Ronaldo Eğer Müslüman Olmadan Ölürse Gidecegi Yer Ne Yazıkki Cehennemin Dibidir...Ona Birileri,,Gittiği yolun yanlış olduğunu kesinlikle anlatmalıdır..!!

13
14
yanıtYanıtla
İKİLEM:

Öncelikle dürbünü girdiği yerden çıkar bir rahatla, sonrada sevin sonuçta babanın olduğu değil ananın olduğu tarafa gidecektir sonunda. . .

yanıt1
yanıt3
Dürbünlü:

Yorumunuzu aynen size iade ediyorum İKİLEM bey,,,ben kimseye hakaret etmiyorum,,sadece nasihat ediyorum..sizin hoşunuza gitsin diyede yorum yazmıyorum,,hoşunuza gitmezse okumayın geçip gidin.herkes özgürdür..

yanıt4
yanıt2
Hayret birşey:

İKİLEM, sen ne biçim yazmışsın 70 yaşındaki bir insana böyle hakaret edilirmi? Ailen sana terbiye vermemiş belli.Tam bir sokakta yaşayan tinerci ağzıyla yazmışsın.

yanıt2
yanıt0
DOĞRUCU:

yalan söylüyorsun cristina reis yapmaz öyle şey. .

9
9
yanıtYanıtla
erdal erman amasya:

sende niye evlendinki o zaman

3
11
yanıtYanıtla
yasmin:

Evlenmediler ki

yanıt7
yanıt3
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title