Haberler

Ünal Aysal'ın otel olarak işlettiği boğazdaki yalısı Akbank'ın oldu

Güncelleme:

Eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın İstanbul Boğazı'nda Hotel Les Ottomans olarak işletilen Muhsinzade Yalısı icradan satıldı. 430 milyon lira değer biçilen taşınmaz, Akbank'ın oldu.

Bir dönem Galatasaray Spor Kulübü başkanlığı da yapan ünlü iş insanı Ünal Aysal, bir bankaya olan borçları nedeniyle icralık olmuştu. Aysal'ın Ortaköy'de bulunan Hotel Les Ottomans isimli 440 milyon lira değerindeki Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı bugün İstanbul 10. İcra Dairesi'nde satıldı. Sözcü'de yer alan habere göre, 430 milyon liralık alacağına mahsuben Akbank'a devredilen gayrimenkul Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal tarafından 55 milyon dolar harcanarak 2006 yılında otel olarak açılmıştı.

KAYYUM ATANMIŞTI

Ünal Aysal, Otel için 2019 yılında konkordato talep etmiş ve mahkemenin konkordato talebini kabul etmesi üzerine icra satışı da iptal edilerek, otele kayyum atanmıştı. Kayyumun atanmasıyla birlikte Ahu Aysal, Hotel Les Ottomans'tan ayrılmıştı.

Konkordato ilan etmek de Ünal Aysal'ı kurtaramamış, aralık ayından bu yana otelin defterlerini inceleyen yetkililer, otelin kazancının borçlarını karşılayamayacağına karar vermişti. Bu nedenle Hotel Les Ottomans'ın icradan satılmasına karar verilmişti.

4 KATTAN OLUŞUYOR

İstanbul Beşiktaş ilçesi Kuruçeşme mahallesindeki Hotel Les Ottomans olarak işletilen Muhsinzade Yalısı'nın içinde 'Swiss Restaurant işletmesi, 'Şamdan Cafe ve Bar' işletmesi ve açık havuz bulunuyordu. 169 ada 18 sayılı parsel üzerinde kurulu 'Hotel Les Ottomans' 2 bodrum zemin kat ve 2 normal kattan oluşuyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Ünal Aysal İstanbul Akbank Spor Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (32)

satıyoruz sattık savdık cok şükür:

Katar izmir ilimiz kadar toprağa sahip katarın kendi ülkesinin 3 katı toprağa sahip oldugu ülke bilin bakalım nere elbette türkiyede :))

19
32
yanıtYanıtla
SAYGIN:

ZÜĞÜRT CEBİNDE 3 KURUŞ YOK , NEFESİN AÇLIKTAN KOKUYOR , ETTİĞİN KELİMELERE BAK

yanıt8
yanıt6
Rfid:

Eeee baska....ne olmus yani? Bende param olsa Almanyadan ne kadar istersem o kadar toprak alirim. Bunuda yasaklasan?

yanıt0
yanıt1
ld:

zeka kapasotene tukursunler nasıl bu zeka ıle bunca zaman yasadın

yanıt4
yanıt2
Klavye Pehlivanı...:

Yav hehe he, avrupa abd alirken sikinti etmiyorsunuz bu katar düşmanlığının altında ki hazımsızlık neden, direkt söyleyin de rahatlayalım.

yanıt0
yanıt0
Doğrucu:

Rfid sende para yok almanyada mezar bile alamazsın , alman deutsche bank ta ise para var istese bütün türkiyeyi iki kere satın alır . Sende yatacak mezar bulamazsın .

yanıt1
yanıt0
COŞKUN:

Nasıl kaçırdı kataristan sulalesi burayı hayret

21
12
yanıtYanıtla
Katar istanbul BEKLENİYORSUN GEL GAYRİ:

Ben de yeni İstanbul boğazı kenarından yüz dönüm arazi aldım , yakında köşeyi döneriz. ;;)))

12
18
yanıtYanıtla
BABOF:

katarlı ve yandaşların arasından iyi kapatabilmişsin !!!

yanıt10
yanıt18
6.FİLO:

O Yalı benim olsa taşındığım gün yük gemisi çarpar yalı denize karışır.

17
5
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title