Haberler

Uluslararası Yaşar Doğu Güreş Turnuvası'nda ilk gün tamamlandı

Güncelleme:

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu merhum milli güreşçi Yaşar Doğu adına bu yıl 48'incisi düzenlenen Uluslararası Yaşar Doğu Serbest ve Kadınlar Güreş Turnuvası'nda ilk gün sona erdi.

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu merhum milli güreşçi Yaşar Doğu adına bu yıl 48'incisi düzenlenen Uluslararası Yaşar Doğu Serbest ve Kadınlar Güreş Turnuvası'nda ilk gün sona erdi.

Dünya Güreş Birliğinin (UWW) açıkladığı 2020 takviminde yer alan ve Türkiye Güreş Federasyonu tarafından erkekler serbest stil ve kadınlar kategorilerinde düzenlenen İstanbul'daki Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor.

Üç günde yaklaşık 20 ülkeden 250'ye yakın sporcunun mücadele edeceği turnuvanın ilk gününde erkeklerde 57, 65, 70, 86 ve 97 kilo sıkletlerinde eleme ve yarı final, kadınlarda ise 50, 57 ve 68 kilo sıkletlerinde madalya karşılaşmaları yapıldı.

Kadınlarda milli sporculardan Evin Demirhan 50 kiloda, Buse Tosun ise 68 kiloda gümüş madalya alırken, Aynur Erge 50 kiloda bronz madalya elde etti. Buse Tosun, omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle final maçına çıkmadı.

57 kiloda Bediha Gün ile 68 kiloda Kadriye Aksoy ve Seda Başgöl bronz madalya maçlarında rakiplerine yenilerek podyuma çıkma şansını kaçırdı.

Kadınlarda dereceler

Kadınlarda yapılan 3 sıklette dereceye giren sporcular şöyle:

50 kilo:

1. Miglena Selishka (Bulgaristan)

2. Evin Demirhan

3. Aynur Erge

3. Türkan Nasirova (Azerbaycan)

57 kilo:

1. Emese Barka (Macaristan)

2. Bilgna Dudova (Bulgaristan)

3. Mimi Hristova (Bulgaristan)

3. Ramona Galambos (Macaristan)

68 kilo

1. Adela Hanzlickova (Çekya)

2. Buse Tosun

3. Anghel Alexandra (Romanya)

3. Irina Netreba (Azerbaycan)

Erkeklerde 2 final

Erkeklerde ise milli sporcular Selim Yaşar ile Haydar Yavuz, finale yükseldi.

Olimpiyat ikincisi milli güreşçi Selim Yaşar 86 kiloda Bulgaristan'dan Ahmed Magamaev ile, Haydar Yavuz ise 70 kiloda Özbekistan'dan Ilias Bekbulatov ile altın madalya mücadelesi verecek.

Milli güreşçilerden Cengizhan Erdoğan ile Mehmet Emin Öğüt 65 kiloda, Servet Coşkun 70 kiloda bronz madalya maçlarına çıkacak.

Mehmet Emin, Türkmenistan'dan Kerim Hojakov ile karşılaşacak. Cengizhan ve Servet'in rakipleri ise repesaj maçlarının ardından belli olacak.

Erkeklerde 57, 65, 70, 86 ve 97 kilo sıkletlerinin repesaj, bronz ve altın madalya maçları yarın yapılacak.

Kaynak: AA / Spor

Yaşar Doğu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title