Haberler

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz Açıklaması

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, "Türkiye genelinde yaklaşık 30 tır gıda malzemesi topladık ve bu malzemeleri 6 yıldır devam eden Suriye'deki savaş neticesinde mağdur olmuş, çaresizlik içinde kıvranan soydaşlarımıza ulaştırmanın mutluluğunu ve sevincini yaşamaktayız.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, "Türkiye genelinde yaklaşık 30 tır gıda malzemesi topladık ve bu malzemeleri 6 yıldır devam eden Suriye'deki savaş neticesinde mağdur olmuş, çaresizlik içinde kıvranan soydaşlarımıza ulaştırmanın mutluluğunu ve sevincini yaşamaktayız." dedi.

Kılavuz, Yunus Emre Ülkü Ocağı binasının açılışında yaptığı konuşmada, ramazanın Müslümanlar için bir fırsat ayı olduğunu, insanların bu ayı en iyi şekilde değerlendirmesi gerektiğini belirtti.

Ülkü Ocakları olarak Türkiye'nin her yerinde, il ve ilçe ülkü ocaklarının aracılığıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü ifade eden Kılavuz, şunları söyledi:

"Yurdumuzun her yanında iftar sofralarını kuruyoruz, milletimizin mensupları ile birlikte iftar yapıyoruz. Kimsesiz, çaresiz vatandaşlarımızla beraber oluyoruz. Mübarek ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde zamanı geçirmekteyiz. Diğer taraftan yardım kampanyalarımız devam ediyor. Liderimiz Devlet Bahçeli'nin talimatıyla 3 haftalık bir sürede Türkiye genelinde yaklaşık 30 tır gıda malzemesi topladık ve bu malzemeleri 6 yıldır devam eden Suriye'deki savaş neticesinde mağdur olmuş, çaresizlik içinde kıvranan soydaşlarımıza ulaştırmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Biliyorsunuz ki yüz binlerce insan hayatını kaybetti, katledildi ve son dönemde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin inisiyatifi ve kararıyla Fırat Kalkanı operasyonu ile temizlenen bölgede yaşayan soydaşlarımız var. Toplanan bu yardım malzemelerini bölgedeki ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaştırdık. Çobanbey'de ve bölgede bunun yanı sıra sınır hattında Şanlıurfa, Kilis ve Hatay'da bulunan soydaşlarımıza da bu yardımlar gitti. Dün Ankara'da 3 bin 500 gıda paketini soydaşlarımıza dağıttık."

Klavuz, ülkü ocaklarının, Türk gençliğini çok yönlü şekilde şuurlu olarak yetiştirmenin gayreti içinde olan bir kuruluş olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından Kılavuz ve beraberindekiler, Yunus Emre Ülkü Ocağı binasının açılışı yaptı, etkinliğe katılanlarla oruç açtı.

Kaynak: AA / Güncel

Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title