Haberler

U14'ün Şampiyonu Anadolu Selçukluspor Kupasını Aldı

U 14 Ligi'nde oynanan maçlar sonucunda Anadolu Selçukluspor şampiyon oldu.

Yeşiltepe 1 nolu sahada Anadolu Selçukluspor ile Kale Gençlerbirliğispor arasında oynanan karşılaşmayı 3-0 kazanan Anadolu Selçukluspor ligi şampiyon bitirdi.

Maç sonunda yapılan kupa törenine TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, TFF Bölge antrenörü Zafer Güler, MASKF Başkan yardımcıları Adnan Fırat, Erkan Van ve Ergin Turan katıldı. U 14 Ligi şampiyonu Anadolu Selçukluspor kupasını aldıktan sonra büyük bir coşku yaşadı.

Şampiyon takıma kupasını veren MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, "Çekişmeli mücadele ve fair play içerisinde geçen karşılaşmadan dolayı her iki takımı da tebrik eder, geleceğin yıldızlarını seyretmekten mutluluk duyduğumu paylaşmak isterim. Bilindiği gibi şampiyon olan takımımız ilimizi U-14 Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazandı. Ayrıca U 14 Ligi'nde mücadele eden tüm takımlarımızı tebrik ederim" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adnan Fırat Yeşiltepe Malatya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title