Haberler

Ty Elazığspor - Gazişehir Gaziantep Fk Maçının Ardından

TY Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, beraberliğe üzülecekleri anlarda mağlup olduklarını ifade ederken Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erkan Sözeri, futbolcuların insan üstü mücadele ettiği söyledi.

TY Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, beraberliğe üzülecekleri anlarda mağlup olduklarını ifade ederken Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erkan Sözeri, futbolcuların insan üstü mücadele ettiği söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında TY Elazığspor sahasında karşılaştığı Gazişehir Gaziantep FK'ye 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında açıklamada bulundu.

Basın toplantısına galip bir takım hocası olarak çıkmak istediğini ancak başaramadıklarını ifade eden TY Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Talihsiz ve şanssız bir günümüzdeydik. Maçın hemen başında oyuncu değişikliği ve penaltıyı gole çevirememe bizim şanssızlığımızdı. Hiç pozisyon yokken kalemizde golü görmemiz bizi 1-0 mağlup duruma düşürdü. Devreye de bu şekilde girdik. İkinci yarıda bu skorun altından kalkmamız gerekiyordu. Golde bulduk, baskı da kurduk. Beraberliğe üzüleceğimiz anlarda mağlup olduk. Bugün galibiyeti hak ettik ama mağlup olan takım hüviyetindeyiz. Bu ister istemez bizim moralimizi bozuyor ama maçlar devam ediyor" şeklinde konuştu.

"Herkesin şapkasını önüne alıp düşünmesi lazım"

Kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntının kendilerine negatif yönde etki ettiğini belirten Kalpar, "Biz dışarıya bunu yansıtmamaya çalışıyoruz ama ister istemez yansıyor. Yine de bu olayları bahane ederek konuşmak istemiyorum. Herkesin şapkasını önüne alıp düşünmesi lazım. Bildiğiniz gibi 3 maç prim verilmedi. Çocukların peşinatlarında sıkıntı var. Hiçbir maç başı yok. Siz biliyorsunuz ama benim ağzımdan duymanız doğru olur diye düşündüm. Bu mağlubiyeti ona yüklemek istemiyorum. Futbolcularım kazanmayı hak ettiler. Oyunun büyük bölümünde topun bizde olmasına rağmen yine de mağlup oluyoruz. Futbolcularımı böyle sıkıntılı bir ortamda ortaya koydukları oyundan dolayı kutluyorum" dedi.

Gazişehir Gaziantep cephesi

Gazişehir Gaziantepspor'da Teknik Direktör Erkan Sözeri maç sonu yaptığı değerlendirmede ise, "Her maç bizim için final ama Elazığ gibi zor bir deplasmanda galip gelmek çok önemliydi bizim için. Kritik bir kırılma galibiyeti aldık. Hedeflerimiz doğrultusunda gidiyoruz. Oyunun geneline bakacak olursak, iki takımda çok iyi mücadele etti. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İnsan üstü bir mücadele sergilediler. 3 günde bir maç biraz yorgunlukta oldu açıkçası. Artık haftalara kaydı yine maçlar. Camiaya hayırlı olsun, taraftarlara da teşekkür ediyorum. Güzel bir mücadele oldu. Pozisyonları değerlendiren biz olduk. Bu maçı unutup önümüzdeki Manisa maçına bakacağız" ifadelerini kullandı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Kalpar Elazığspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title