Haberler

Toplu taşımada tedbir amaçlı dezenfeksiyon işlemi devam ediyor

Güncelleme:

Korona virüs tedbirleri kapsamında Tuzla'da başlatılan maske, mesafe ve temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Korona virüs tedbirleri kapsamında Tuzla'da başlatılan maske, mesafe ve temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta Şifa ve Tuzla minibüs duraklarıyla Aydınlı taksi durağında gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden esnaf, "Belediyemiz bizi yalnız bırakmıyor, araçlarımız ve duraklarımız sürekli temizleniyor, yolcularımız da çok memnun" dedi.

Tuzla'da korona virüs ve benzeri salgın hastalıklara karşı toplu taşıma araçlarındaki riski azaltmaya yönelik çalışmalar hızla devam ediyor. Her gün binlerce insanın kullandığı minibüs, otobüs ve taksiler, Tuzla Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından düzenli olarak özel sıvılar kullanılarak dezenfekte ediliyor. Ekipler özellikle yolcuların oturduğu koltukları, tutamaçları, kapı kollarını, camları ve bagaj düğmeleri gibi yüzeyleri temizleyerek insanların güvenli seyahat etmelerini sağlıyor. Ayrıca taksi durakları ve şoförlerin beklediği kapalı alanlar da dezenfekte ediliyor. Bu hafta Şifa ve Tuzla minibüs duraklarıyla Aydınlı taksi durağı gibi beş noktada gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden esnaflar, Tuzla Belediyesinin kendilerini hiç yalnız bırakmadığını, araçların ve durakların sürekli temizlendiğini, yolcuların da yapılan hizmetten çok memnun olduklarını ifade ettiler.

"YOLCULARIMIZ ÇOK MEMNUNLAR"

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın talimatıyla bu hafta Şifa ve Tuzla minibüs duraklarıyla, Aydınlı taksi durağı gibi beş noktada gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden minibüs şoförü Yıldırım Ahi, "Sağ olsun belediyemiz gelip sürekli dezenfektemizi yapıyor. Bu konuda yolcularımız da çok memnunlar. Tuzla Belediye Başkanımız Şadi Yazıcı'ya çok teşekkür ediyorum. Araçlarımız oldukça temiz oluyor" dedi.

"HİÇBİR ZAMAN BİZİ YALNIZ BIRAKMIYOR"

Tuzla'da hizmet veren diğer bir minibüsün şoförü Orhan Dilek ise belediyenin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ben de Şadi Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Sürekli araçlarımızı dezenfekte ettiriyor. Onunla gurur duyuyoruz. Başkanımızı seviyoruz. Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmıyor. Devamlı esnafının yanında" dedi.

"DURAKLARIMIZ TEMİZLENDİ"

Tuzla'da taksicilik yapan Erdi Tosun, "Duraklarımız temizlendi. Temizlik konusunda belediyemizden çok memnunuz" diye konuştu.

Tuzla Belediyesi ilçedeki tüm toplu taşıma araçlarına korona virüs tedbirleri kapsamında uyulması gereken kuralların yazılı olduğu afişler ve el broşürleri dağıtılıyor. Ayrıca araç içerisine el dezenfektan üniteleri yerleştiriliyor.

-İHA-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title