Haberler

Türkiye, tarihinde ilk kez Dünya Kupası elemelerine 2'de 2 yaparak başladı

Güncelleme:

A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde grup maçlarına harika bir başlangıç yaptı. Grubun 2 güçlü takımı Hollanda ve Norveç karşısında net galibiyetler alan Ay-yıldızlılar bir ilke imza attı. Türkiye, tarihinde ilk kez Dünya Kupası elemelerine 2'de 2 yaparak başladı ve hem yazın oynanacak Avrupa Şampiyonası hem de önümüzdeki sene yapılacak Dünya Kupası için turnuvanın en güçlü adaylarından biri olduğunu ispatladı.

Türkiye, Dünya Kupası'na katılma yolunda büyük mesafeleri çok kolay katediyor. 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde grup maçlarında güçlü rakipleri Hollanda ve Norveç'i hiç zorlanmadan geçen A Milliler, tarih yazıyor. Yazın oynanacak Avrupa Şampiyonası için çok olumlu sinyaller veren Ay-yıldızlılar, turnuvada kupaya talip olan en güçlü adaylardan biri olduğunu şimdiden ispatladı.

İLK KEZ BAŞARDIK

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda Hollanda'yı evinde 4-2 ve Norveç'i ise İspanya'da 3-0 ile geçen Türkiye, tarihinde ilk kez Dünya Kupası elemelerine 2'de 2 yaparak başladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Norveç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

hasan:

terim olsaydı kibirinden kasım kasım kasılırdı

4
3
yanıtYanıtla
Futbolobjektif:

Bence öyle olmazdı. çünkü terim olsaydı bu galibiyetleri bile göremezdik. . . terimin artık kasılcak yaşı kalmamış. bırakmalı. . .

yanıt0
yanıt0
suluman41:

lucescu olsaydı da bu galibiyeti alamazlardı futbolculara suç bulurdu.

yanıt0
yanıt0
UA 34:

LETONYA MAÇINDA ŞANLI MİLLİ TAKIMIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ. . . . . . . . . . . . .

3
0
yanıtYanıtla
mehmet05:

Şenol Güneş ile bu işi başaracağız. Buna tüm kalbimle inanıyorum. TEBRİKLER

2
0
yanıtYanıtla
Zeki:

Çok abartmadan, aklı selim ve ayaklarımız yere sağlambasarak devam edelim inşallah

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title