Haberler

Türkiye şampiyonu tekvandocu Avrupa'da ülkemizi temsil edecek

Ankara'da gerçekleştirilen Tekvando Yıldızlar Avrupa Şampiyonası seçmelerine katılan Kdz. Ereğli Tekvando Spor Kulübü sporcusu Yasin Açıkgöz, 6 maç sonunda Türkiye Şampiyonu oldu.

Ankara'da gerçekleştirilen Tekvando Yıldızlar Avrupa Şampiyonası seçmelerine katılan Kdz. Ereğli Tekvando Spor Kulübü sporcusu Yasin Açıkgöz, 6 maç sonunda Türkiye Şampiyonu oldu.

Yıldızlar Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmeleri 27-31 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Seçmelere Kdz. Ereğli'den katılan Kdz. Ereğli Tekvando Spor Kulübü sporcusu Yasin Açıkgöz, 6 maç sonunda Türkiye Şampiyonluğunu elde ederek İspanya'nın D'Or kentinde gerçekleşecek olan Avrupa Yıldızlar Tekvando Şampiyonası'na Türkiye'yi temsilen katılmaya hak kazandı. Verilen emeklerin sonucunu almanın büyük mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Antrenör Murat Kalem, bu başarının elde edilmesine katkı sunan herkese teşekkür etti. Kalem açıklamasında, "Emeğimizin, fedakarlıklarımızın karşılığını çok şükür aldık. Sene başından bu yana çok çalıştık, çok inandık. Öncesinde Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Şampiyonluğu'nu elde ettik. Daha büyük başarıları elde edebileceğimize inandık ve başardık. Tekvandoda Zonguldak'ımızı en üst seviyede temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu başarı gelecek nesillere de bir ışık olur, bir örnek olur. Sporcumuza Avrupa Şampiyonası yolunda başarılar diliyorum. Başarıda bizleri destekleyen Zonguldak Gençlik Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel, İlçe Müdürümüz Serkan Keleş, Tekvando Zonguldak il Temsilcisi babam Zeki Kalem'e, her zaman yanımda olan Levent Bayrak, Oktay Bozkurt ve Hikmet Altan hocalarımıza ve dualarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Türkiye Şampiyonu Yasin Açıkgöz'ün İspanya'nın D'Or kentinde gerçekleşecek olan Avrupa Yıldızlar Tekvando Şampiyonası için hazırlıklara önümüzdeki günlerde başlayacağı belirtildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title