Haberler

Türkiye Dinliyor

Hakan Kural, 'Beraber ve Solo Aşklar' Albümüyle Aşkı Yorumluyor.

HAKAN KURAL, 'BERABER VE SOLO AŞKLAR' ALBÜMÜYLE AŞKI YORUMLUYOR.

Reklam sektöründen müzik dünyasına hızlı biri giriş yapan Hakan Kural, 'Beraber ve Solo Aşklar' albümüyle aşkı yorumluyor. Albümü müzik marketlerde yerini almadan, klibini youtube adlı internet sitesinde şimdiden 2500 kişinin izlediği Hakan Kural, büyük bir kitlenin beğenisini kazanarak kendi hayran kitlesini oluşturdu. Dinleyen her kişinin yorumunda, Türkiye'nin yeni starı olarak konumlandırdığı Hakan Kural 'Ben Türkiye'nin genel beğenisinin bütünleştiği sanatsal ve popüler kimliğin doğru harmanlandığı bir albüm yapmaya çalıştım ve duruşumda, şarkı sözlerine, müziğin sounduna kadar kendi özlemini duyduğum bir star kimliğini olduğu gibi aktarmaya çalışıyorum' dedi.

Beraber ve Solo Aşklar, Türk toplumu için son derece önemli olan aşk kavramını farklı bir sorgu platformuna taşıdığını savunan Hakan Kural, aşkı tanımlamanın en iyi tarifi olarak 'Ben sana değil, senin yanındaki bana aşığım' diyor. Yıllardır solo olarak yaptığı şarkıları beraber dinlemek istediğini söyleyen Hakan Kural, önümüzdeki 6 ay içinde 6 kliple albümün tanıtımını sürdürüyor. İlk olarak çektiği 'Bebeğim' klibiyle de büyük beğeni topluyor.

Hakan Kural, 1981 – 1986 yılları arasında Bursa' da ve İstanbul' da pek çok önemli organizasyonlarda vokal ve bas gitar performansı ile; 1988 – 1991 yılları arasında yılları arasında AKM Gençlik Korosu ' nda tenor yorumcu olarak yer aldı. Bu süre içinde Bir Uzay Masalı (Timur Selçuk), La Boheme gibi önemli müzikallerde yer aldı. Ayrıca Hakan Kural 18 yıllık profesyonel reklamcılık hayatında; kendi adını taşıyan Kural The Agency ile 12 yıldır bir çok markaya danışmanlık yaptı. Ayrıca geçtiğimiz dönemin en popüler dizileri Yanık Koza, Çapkın, Düşler ve Gerçekler adlı dizilerin müziklerini yaptı.

Albümde on şarkının yedisinin söz ve müziği Hakan Kural ' ın kendisine ait. Diğer üç şarkının sözleri ise yine Hakan Kural imzası taşırken; düzenlemeler Fatih Yavuz'un...

Ayrıca Hain Ayrılık şarkısında Hakan Kural 'a başarılı mc SULTANA eşlik etti.

Albümün ilk klibi ise "Bebeğim" şarkısına çekildi…

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title