Haberler

Türkiye-Belçika Maçının Ardından

Türkiye-Belçika maçının ardındanUfuk Sarıca: "Amacımız grubu 3. Tamamlamak"Kenan Sipahi: "Çok tehlikeli bir rakibe karşı oynadık"Avrupa Basketbol Şampiyonası D Grubu'nda oynanan mücadelede Türkiye, Belçika'yı 78-65 mağlup ederken, A Milli Erkek Basketbol Takımı Koçu Ufuk Sarıca veKenan Sipahi...

Türkiye- Belçika maçının ardından

Ufuk Sarıca : "Amacımız grubu 3. Tamamlamak"

Kenan Sipahi : "Çok tehlikeli bir rakibe karşı oynadık"

Avrupa Basketbol Şampiyonası D Grubu'nda oynanan mücadelede Türkiye, Belçika'yı 78-65 mağlup ederken, A Milli Erkek Basketbol Takımı Koçu Ufuk Sarıca ve Kenan Sipahi maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Karar maçını kazandıklarını söyleyen Sarıca, "Çok mutluyum. Birkaç gündür maçın son bölümleri için tecrübe gerektiğini söylemiştik. Bugün bunu yapabildik. İlk yarı müthiştik. Basit hatalar yapmasak devreye çok daha farklı girebilirdik. Bu seviyede bu hataları yapmamalıyız. Her gün üstüne koyan bir takım var. Rusya ve Sırbistan çok ciddi iki takım. Bu genç kadromuzla yaptıklarımız çok iyi" diye konuştu.

SARICA: "AMACIMIZ GRUBU 3. TAMAMLAMAK"

Takımın yıldız isimleri hakkında konuşan tecrübeli koç, "Furkan Korkmaz'ın Milli Takım'a adapte oldu. Melih Mahmutoğlu iyi katkı yapıyor, Semih Erden çok çabalıyor, Cedi Osman yokken Kenan Sipahi iyi katkı yaptı. Bunlar bizim için kazanım. Grubu ilk 4'te bitirmeyi garantiledik. Şimdi amacımız Letonya'yı yenerek grubu 3. sırada tamamlamak. Değişmeye çalışıyoruz. Bir anda bunu yapmak mümkün değil. Bir jenerasyonda 10 tane isim çıkartamazsınız" diyerek sözlerini noktaladı.

KENAN SİPAHİ: "ÇOK TEHLİKELİ BİR RAKİBE KARŞI OYNADIK"

Milli Takım'ın oyun kurucusu Kenan Sipahi ise plana sadık kaldıklarını söyledi.

Gruptan çıkmak için bu maçı kazanmaları gerektiğinin altını çizen Kenan Sipahi, "Düşüşler yaşadık ancak kazandık. Karşıda çok tehlikeli bir rakip vardı. Belçika belki bir basketbol ülkesi değil ama önemli takımlarda oynayan isimleri var. Taraftarlarımız da desteğiyle maçı kazandık" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kenan Sipahi Ufuk Sarıca Türkiye Belçika Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title