Haberler

Türk Traktör'ün son model ürünleri Adana Uluslararası Tarım Fuarı'nda

Güncelleme:

Türkiye'de traktör sektörünün önde gelen firmalarından Türk Traktör, Adana'da düzenlenen Adana Uluslararası Tarım Fuarı Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı'nda son model ürünlerini sergiliyor.

Türkiye'de traktör sektörünün önde gelen firmalarından Türk Traktör, Adana'da düzenlenen Adana Uluslararası Tarım Fuarı Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı'nda son model ürünlerini sergiliyor.

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2-6 Kasım'da açık kalacak fuarda stant açan Türk Traktör üreticilere sunduğu imkanlarla ilgi odağı oldu.

Türk Traktör Ticari Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Canbeyli, AA muhabirine son 2 yıldır yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Türkiye'de fuarların yapılamadığını, son birkaç aydır fuarların tekrar açılarak üreticilerle bir araya gelme şansı bulduklarını söyledi.

Geçen yıl salgın nedeniyle yapılamayan Adana Uluslararası Tarım Fuarı Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı'na bu yıl katılma şansı bulduklarını dile getiren Canbeyli, "New Holland ve Case marka ürünlerimizle bu yıl Adana'da üreticilerimizle bir araya gelme şansı bulduk. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz. 2 yıldır salgın hem dünyanın hem de ülkemizin ana gündemi oldu. Bu salgının bize getirdiği en önemli konu ise üretimin ve tarımın değerini anlamamız oldu. Üretimin ve sürdürülebilir tarımın ne kadar önemli olduğunu, savunma sanayi kadar ülkeler için kritik önemde olduğunu fark ettik." dedi.

Türkiye'nin bir tarım ülkesi olarak ürün yelpazesi geniş bir tarım potansiyeline sahip olduğunu aktaran Canbeyli, "Ülkemizde geniş bir arazi potansiyelinde farklı tarımsal ürün faaliyetleri gerçekleştirilebiliyor. Avrupa'da tarımsal üretim olarak birinci, dünyada ise ilk 10 ülke arasında yer alıyoruz. Çalışan nüfusumuzun yüzde 16'sı tarım sektöründe. Gayri safi milli hasılanın önemli bir kısmını yine tarımdan elde ediyoruz. Türkiye önemli bir tarım ülkesi. Adana'da tarımsal faaliyetin yoğun olarak yapıldığı illerden birisi. Bu nedenle bugün burada üreticilerimizle bir araya gelmek bize ayrı bir mutluluk veriyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Türk Traktör Adana Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title