Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 174. Kuruluş Yıl Dönümü

Antalya'nın Serik, Akseki ve Manavgat ilçelerinde Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıl dönümü törenlerle kutlandı.

Antalya'nın Serik, Akseki ve Manavgat ilçelerinde Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıl dönümü törenlerle kutlandı.

Serik İlçe Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştirilen törende, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Karaaslan, Türk Polis Teşkilatı'nın, topumun huzur ve güveninin tesis edilmesi, vatandaşların can ve güvenliğinin korunması, devletin otoritesinin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması ve işlenen suçlarda faillerinin adalete teslim edilmesi gibi çok önemli görevleri bulunduğunu söyledi.

Teşkilatın, 174 yıldır, toplumun her kesiminin sevgi, saygı ve güven desteğini alarak hizmetlerini geliştirdiğini anlatan Karaaslan, Serik'in asayiş ve emniyetin en fazla tesis edildiği ilçeler arasında yer aldığını belirtti.

Kendilerine destek olan tüm kurum ve vatandaşlara teşekkür eden Karaaslan, "Bugüne kadar çok önemli görevler ifa eden teşkilatımızın aynı azim ve kararlılıkta aynı zamanda canını seve seve feda edecek mensuplarıyla görevini yerine getireceğine kimsenin kuşkusu olmasın." dedi.

Öğrencilerin de şiir okuduğu törende, "Yılın Polisi" seçilen Hayrettin Kara'ya ve çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Akseki

Akseki İlçe Emniyet Amiri Vekili Nazif Yayla, Bölge Trafik Denetleme istasyon Amiri Mustafa Bozkurt ve beraberindeki polis memurları, Kaymakam Muhammed Emin Nasır'ı ziyaret etti

Vatandaşın can ve mal güvenliğinin en önemli teminatının emniyet teşkilatı olduğunu belirten Nasır, "Adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde görevlerini yerine getirme gayretinde olan polislerimiz, sadece suçluyu yakalamakla değil, suçun önlenmesi noktasında da gece gündüz demeden fedakarca çalışmaktadırlar." diye konuştu.

Kaymakam Nasır, Yayla ve Bozkurt, yıl içinde başarılı çalışmalar gerçekleştiren personele başarı belgesi verdi.

Akseki Şahinler Çok Programlı Lise salonunda da etkinlik düzenlendi. Burada konuşan Yayla, emniyet teşkilatının sadece Türkiye sınırları içerisinde değil, dünyada saygın yerini aldığını ifade etti. Etkinlikte şiir okuyan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Manavgat

Manavgat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Kaymakam Mustafa Yiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kürşat Kutalmış Şenol, kamu kurum ve siyasi parti temsilcileriyle emniyet mensupları katıldı.

Emniyet Müdürü Özgönül'ün Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan törende, saygı duruşundu bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Özgönül'ün günün anlam ve önemini belirten konuşma yapmasının ardından program ilçe emniyet müdürlüğünde devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Akseki serik Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title