Haberler

    Türk Futbolunun Kalbi Antalya'da Atacak!

    TÜFAD ile TFF’nin ortak olarak düzenlediği Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri bugün Antalya’da başlayacak. Organizasyonda futbola yatırım yapan tüm sektörler de Futbol Endüstrisi Forum ve Fuarı (FIFEX) çatısı altında toplanacak.

    Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 24. Uluslararası Pro-Lisans Antrenör  Gelişim Semineri'ni 8-10 Ocak tarihlerinde Antalya Granada Luxury Belek Hotel'de hayata geçiriyor. Ülkemizdeki 600 UEFA pro-lisans antrenörünün zorunlu olarak katılacağı seminerde, diğer lisanslara sahip yaklaşık bin 500 antrenör de bulunacak. Seminer süresince futbola yatırım yapan tüm sektörlerden kurum ve kuruluşlar da Futbol Endüstrisi Forum ve Fuarı (FIFEX) çatısı altında toplanacak.

    Pro-Lisans Gelişim Semineri ve FIFEX'in açılışını TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Avrupa Futbol Antrenörleri Dernekleri Birliği (AEFCA) Başkanı Walter Gagg, TFF Onursal Başkanı - UEFA ve FIFA Onursal Üyesi Şenes Erzik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan gerçekleştirecek. Türk futbolunun gelişmesi için emek ve özveriyle çalışan kurum ve markaların ödüllendirileceği Futbol Endüstrisi Ödülleri'nin kazananları da bu akşamı belli olacak.

    Türkiye'de 26 bini aşkın antrenörün olduğunu ve talebin her geçen gün arttığını ifade eden TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri ile Futbol Endüstrisi Forum ve Fuarı ilgili şunları söyledi:

    "Seminer boyunca ülkemizden ve yurt dışından alanında uzman eğitimciler, ülkemizin değerli teknik adamları, kulüp yöneticileri, deneyimli futbolcularımız, medya kuruluşlarının temsilcileri ve ülkemizde top koşturan yabancı futbolcular deneyimlerini, bilgi birikimlerini, görüş ve önerilerini paylaşacaklar."

    Lucescu'dan ziyaret

    A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Antalya'da devam eden Pro Lisans Kursu'nu ziyaret etti. Rumen hoca, kursa katılan 24 teknik direktörlerle yaptığı sohbette kariyeri boyunca edindiği tecrübeleri paylaştı.

    Tecrübeli çalıştırıcı, konuşmalarında başarılı bir teknik direktör olmanın incelikleri hakkında bilgiler verirken, kendi futbol felsefesini de katılımcılara aktardı.

    A Milli Takım'ın 2018 Dünya Kupası elemelerinde oynadığı karşılaşmalardaki bazı kritik pozisyonları antrenörler ile birlikte analiz eden Lucescu, daha sonra kendisine sorulan sorulara yanıt verdi.

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mircea Lucescu İsmail Dilber Antalya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title