Haberler

Tümör Taşıyan Kızını Tedavi Ettirmeyen Ceren Hindistan Mahkemelik Oldu

Güncelleme:

Ceren Hindistan, kötü huylu Wilms Tümörü hastalığı taşıyan 2,5 yaşındaki kızı Arya'nın kemoterapi görmesine izin vermedi. Bunun üzerine harekete geçen hastane yetkilileri Arya'nın koruma altına alınmasını talep etti.

Geçtiğimiz Mart ayında kızının hasta olduğunu öğrenen Ceren Hindistan, kızının kemoterapi görmesini istemedi. Hastane yönetimi ise mahkemeye başvurarak küçük kızın koruma altına alınmasını talep etti.

KÖTÜ HUYLU WİLMS TÜMÖRÜ TAŞIYOR

Sabah'ın haberine göre, çift, geçtiğimiz 14 Mart'ta, kızlarının, böbrekte rastlanan ve kötü huylu Wilms Tümörü hastalığı taşıdığını öğrendi. Büyük üzüntü yaşayan çift, İstanbul'da özel bir hastaneye başvurdu. Çifte, kızlarının tedavi olması gerektiği söylendi. Fakat, Hindistan, küçük kızlarının kemoterapi almasını istemedi, tedavisi tamamlanmadan Arya'yı evlerine götürdü.

KORUMA ALTINA ALINSIN

Hastane yönetimi Arya'nın tedavi görmezse öleceğini belirterek mahkemeye başvurdu. Yönetim; Hindistan'ın, 5395 sayılı kanuna aykırı davranarak kızının koruma tedbirlerini ihlal ettiğini belirtti. Yetkililer, sağlık tedbiri kapsamında kalan Arya'nın fiziksel ve ruhsal sağlığının korunması ve tedavisi için gerekli tıbbı bakım ve rehabilitasyonun yapılmasını engelleyen Hindistan'ın çocuğuna koruma kararı verilmesi istendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ceren Hindistan 14 Mart Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7 Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (52)

VATANDAŞ:

BİR ANNEDEN DAHA İYİ ÇOCUĞUNU KİM DÜŞÜNEBİLİR HASTANELER GELSİN PARA GELSİN GÖRÜLMEYEN HASTALIKLAR VAKA SUNUMU DOÇENTLİK PROFESÖRLÜK ARAŞTIRMA EĞİTİM VS. AYRICA HASTANE BİR TEK SEN Mİ VARSIN BAŞKA HASTANE YOK MU BELKİ KADIN ÇOCUĞUNU BAŞKA ÜLKELERE GÖTÜRÜP ORADA TEDAVİSİNİ YAPTIRACAK BİR ANNE OLARAK KENDİSİ DE BİLİYORDUR WİLMS TÜMÖRÜNDE ERKEN TEDAVİYLE BÖBREKLERİN YÜZDE DOKSAN BEŞ KURTULUP NORMAL BİR HAYATA DÖNEBİLECEĞİNİ HATIRLATMA YAPABİLİRSİNİZ ISRAR EDEMEZSİNİZ ONUN VELİSİ ANNESİDİR

320
3
yanıtYanıtla
Keşke Anlasan:

Allah sabır versin. . . . zor bir durum. . . Minicik bebeğe kemoterapi uygulamaya ana yüreği dayanmamıştır.

150
1
yanıtYanıtla
Javid:

Bu bir tercih.her anne çocuğunu düşünür

145
4
yanıtYanıtla
krıptoakın:

kemoterapi kotu huyly hucreleri öldürdüğü gibi iyi huylu hucreleride öldürür çok ciddi zarar verir heleki o yaştakı bi çocuğa vericeği zararı düşünemiyorum bile aileside bunun hesabını yapıyordur kolay karar verılebilecek bi durum değil onlarda tedavi ettirmemeyi düşünmüyolardır alternatif arıyorlardır en doğru kararı vermek için araştırıyorlardır doğal olarak

143
1
yanıtYanıtla
.:

DOĞRU DİYORSUNUZ SAYIN BAŞHEKİM SİZ EN İYİSİNİ BİLİRSİNİZ ALLAH RAZI OLSUN

yanıt1
yanıt7
Adınızı Yazın:

çocuklarınızın resimlerini paylaşmayın, çok nazar değiyor. .

124
3
yanıtYanıtla
ebebeyn:

tecrübe ile sabittir. haklısın

yanıt6
yanıt0
tıntın:

nedense bir nazar korkusudur gidiyor. Allaha sığınmalı. nazardan korkmaya gerek yok. Nazar sadece müslüman çocuklarına mı değiyor , yabancıların çocukları filmlerde oynuyor, nazar mı değiyor. . . . . . . fakat çocuk resmini sosyal medyada paylaşmanın başka birçok mahsuru var

yanıt1
yanıt3
ANKARA:

KOLAY DEĞİL ALLAH C. C. KOLAYLIKLAR VE BOLCA SABIR VERSİN.

117
1
yanıtYanıtla
AdıZehra:

Allah kimseye boyle bi sey vermesin yeni dogmus bebegi daha opmeye kiyamazken kemoterapiye girmesi cok zooor rabbim acil sifalar verdin herkes dua etmeliiiiii

110
0
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title