Haberler

    Tümer Metin, Burak Yılmaz'a Yüklendi: Yüzün Kızarmıyor mu?

    Güncelleme:

    Yayıncı kuruluş yorumcusu Tümer Metin, sahadan çıkarken el hareketi yapan Burak Yılmaz'ı hedef aldı, "Ünal hocaya ayıp değil mi? Oyuna giren arkadaşına ayıp değil mi? Yüzün kızarmıyor mu?" dedi.

    Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın oyundan alınırken tribünlere gösterdiği tepkiyle ilgili beIN Sports ekranlarında Tümer Metin'den flaş bir yorum geldi.

    Burak Yılmaz'ın Trabzonspor kariyerinin noktalanma ihtimalinin yüksek olduğunu belirten Metin, "Burak Yılmaz – Trabzonspor ilişkisi dikiş tutmaz artık. Bu evlilik yürümez, burada bir taraf zarar görür. Planla yapıyorsun bu işleri, rahatsızlığınla yapmıyorsun. Kendi takım arkadaşlarını, bir şehri, hocanı, hiçbir şeyi düşünmüyorsun" ifadelerini kullandı.

    "BİR YÜZÜN KIZARMAZ MI BURAK?"

    Burak Yılmaz'a mesaj gönderen Tümer Metin, "Burak Yılmaz, yaptığın iyi işler övülsün istiyorsun ama yapamadıkların konuşulmasın istiyorsun. Herkes iyi yaptıklarının konuşulmasını istiyor. Bir yüzün kızarmaz mı Burak ya, oyuna giren arkadaşına? Ünal hocaya ayıp değil mi? Bunu insan yapabilir, hepimizin çıkarken kendimizi kötü hissettiği anlar oldu ama zaten bir sürtüşme var. Zaten elektrikli ortam, zaten barışmıyor yıldız." diye konuştu.

    Tümer Metin, Burak Yılmaz'a Yüklendi: Yüzün Kızarmıyor mu?

    Tümer Metin, kendi yaptığı hataların örnek alınmaması gerektiğini de kaydederken, "Oynarken yaptığım hatalar, şu anda olanların doğrusunu konuşmamı engellemez. Mümkünse benim yaptıklarımı yapmasınlar. Zamanında yaptığım hatalar olmuştur, benim yaptıklarımı kimse örnek almasın" dedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Burak Yılmaz Trabzonspor Tümer Metin beIN Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (13)

    GALATASARAYLI:

    ASKERLİKTEN KAÇAN A HAYİNDİR TÜMER ANLADIN SANIRIM BURAK DA FATİH TERİMİN KURBANLARINDAN BİRİDİR SİZİN GİBİ PİSLİKLERDEN TÜRK FUTBOLU KURTULAMADI

    6
    3
    yanıtYanıtla
    SSK EMEKLİSİ:

    SADECE BUNLAR MI KAÇIYOR O KADAR KAÇAN ÇOK Kİ HANGİNİ YAZACAKSIN . AMMA FIRSATIN VARSA DA . . . BİRİ TÜFEK ÇATMAYI SEVER BİRİ BACAK BİRİ VATAN SEVER BİRİ PARA . ASLIN DA ALLAH BANA BİR GÜÇ VERSE BEN BUNU SERBEST EDERİM, İSTEYEN YAPSIN İSTEMEYEN YAPMASIN . YAPMAK İSTEMEYENLER BEDELİNİ ÖDESİN AMA HERKES KAZANCI MUKABİLİNDE KİM NE KAZANIYORSA YARISINI GELİR OLARAK DEVLETİME BAĞIŞLAYACAK . FAKİRDE YAPMAK İSTEMİYORSA ALDIĞI PARANIN YARISI KESİLECEK . ASKERLİK YAPMAK İSTEYENLERDE ASKERLİK YAPACAK.

    yanıt0
    yanıt0
    bjk lı:

    burakın yüzü kızarmalı doğrudur ama bir zamanlar askerden kaçmak için yunanistanda top oynamayı tercih edenlerin daha çok kızarmalı

    8
    1
    yanıtYanıtla
    CİMBOM:

    DOGRU KARDEŞİM O HAYİNLER ADAM OLDU

    yanıt5
    yanıt0
    1:

    ARDANIN KANKİSİ İŞTE NE BEKLİYORDUNUZ Kİ .

    5
    2
    yanıtYanıtla
    GALATASARAYLI:

    TÜMER KENDİNCE BURAK ÜZERİNDEN GÜNDEM OLMAYA ÇALIŞIYORSUN AYIP SANA SENİN NE MAL OLDUĞUNU MİLLET BİLİYOR

    4
    3
    yanıtYanıtla
    azo:

    senin de ne olduğunu iyi biliyoruz !!!

    5
    1
    yanıtYanıtla
    SVS58:

    Tüm zamanların ofsayt kralını sinirlendirmeyin ????????????

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Yaw He he:

    Yanlışı söyleyin eyvallah ancak kendi yapamadığınız konularda ahkam kesemezsiniz. Örnek almayın deyip işin içinden çıkılmaz. . .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    GALATASARAYLI:

    GALATASARAYLILAR BURAKI ÇOK SEVİYOR FATİH ÖLSEDE BURAK VE ONUN GİBİLER KURTULSA

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title