Haberler

TÜİK'in raporuna göre; elektrik yüzde 32, doğal gaz ise yüzde 34 zamlandı

Güncelleme:

Türkiye İstatistik Kurumu'ndan yapılan açıklamaya göre, geçen yılın bu dönemine göre elektrik yüzde 32,3, doğal gaz ise yüzde 34,7 oranında zamlandı.

Türkiye İstatistik Kurumu elektrik ve doğal gazdaki fiyat değişim oranlarını açıkladı.

Sanayide 2020 yılı I. dönem (1) elektrik fiyatlarına bakıldığında, tüketicilerin 1 kWh elektrik için ödediği tutar bir önceki döneme göre %7,1, bir önceki yılın aynı dönemine göre ise %21,8 artarak ortalama 58,6 kuruş oldu. Konutlarda, 1 kWh elektrik için, tüketicilerin 2020 yılı I. döneminde ödediği tutar bir önceki döneme göre %7,2, bir önceki yılın aynı dönemine göre ise %32,3 artarak ortalama 71,2 kuruş oldu.

DOĞAL GAZDA FİYAT ARTIŞI YÜZDE 34,7 OLDU

Sanayide 2020 yılı I. dönem doğal gaz fiyatlarına bakıldığında, tüketicilerin 1 m³ doğal gaz için ödediği tutar bir önceki döneme göre %1,4 ve bir önceki yılın aynı dönemine göre %13,2 artarak ortalama 189,0 kuruş oldu. Konutlarda, 1 m³ doğal gaz için tüketicilerin 2020 yılı I. döneminde ödediği tutar bir önceki döneme göre %2,4, bir önceki yılın aynı dönemine göre ise %34,7 artarak ortalama 182,6 kuruş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Türkiye İstatistik Kurumu Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (37)

Samed:

Çok uygun çok hesaplı 2300tl maaşımdan 1500tl arttırabilirim ne mutlu bana altımda son model araba lüks sitede evim

15
3
yanıtYanıtla
UÇUŞ MODU:

YETKİYİ VERİN ÜLKE UÇACAK DİYORLARDI. GERÇEKTEN GÜZEL UÇUYORUZ. . .

13
2
yanıtYanıtla
1907:

Durmak yok vatandaşa köklemeye devam

10
0
yanıtYanıtla
Ercan:

Maliye bakanımız sayın Berat Albayrak; Ak parti hükumetinin liyakate verdiği önemin görünen yüzüdür!! Devletimizi yıkamayacaklar, ezanımızı susturamayacaklar inşallah. . .

3
7
yanıtYanıtla
X ŞAHIS:

Bu gidişat ne olacak milletce uyanmamız lazım hataları millete ödetmeyi bırakmanız lazım.

9
0
yanıtYanıtla
kel:

maaşlara da o zaman yüzde 30 zam yapılmalı

6
1
yanıtYanıtla
aaaa:

eeee sonuç tüik enflasyon 0, 86 diyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu arkadaş hangi dediğiniz doğru kesin ` lardadır da yine az demişler

5
0
yanıtYanıtla
Teofili Kazım:

İmamoğlu buraya yumruk havaya, imamoğlu buraya yumruk havaya. . .

2
3
yanıtYanıtla
lüleburgaz:

Asgari ücrete yapılacak zam; doğalgaz sigara ve elektiriğe yapılan zamların ortalaması oranında olsun. biz razıyız.

5
0
yanıtYanıtla
cafer:

şahlanıyoruz yüzde 35 zammı işçiye versen demkki yuzde 100 herşeye zam gelçek uçuyoruz kalkınıyoruz devam edin uyutuluyosunuz haberiniz yok

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title