Haberler

Trakya Birlik Spor Kulübü minderde doludizgin

Güncelleme:

Trakya Birlik Spor Kulübü, Büyük Erkekler Serbest 1.Lig'inde yoluna doludizgin devam ediyor.

Trakya Birlik Spor Kulübü, Büyük Erkekler Serbest 1.Lig'inde yoluna doludizgin devam ediyor.

Türkiye Güreş Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan Büyük Erkekler Serbest 1. Lig grup maçlarında D grubunda yer alan Trakya Birlik Spor Kulübü, Ordu'da düzenlenen 2. hafta karşılaşmalarında Ordu Gölköy Belediye Spor Kulübü 'nü 8-2, Samsun Yakakent Belediye Spor Kulübünü de 8-2 skorlarla yenerek 3. Hafta Samsun'da yapılacak olan son lig karşılaşmaları öncesi Ankara'da yapılacak olan Süper Lig yükselme maçlarına çıkmayı garantiledi.

Geçtiğimiz hafta Edirne'de yapılan 1. hafta müsabakalarında rakiplerini 7-3 ve 8-2'lik skorlarla geçerek, 2. hafta karşılamaları için Ordu'ya giden Trakya Birlik Spor Kulübü yapılan karşılaşmalarda rakiplerine üstünlük sağlayarak 19 Ekim 2019 tarihinde Samsun'da düzenlenecek olan 3. hafta karşılaşmaları öncesi, Ankara'da yapılacak olan Süper Lig'e yükselme Grup müsabakalarına katılmayı garantiledi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel, "Bilindiği üzere Trakya Birlik Spor Kulübü olarak Trakya Bölgesinde Profesyonel olarak Ligler de temsil eden tek takımız Şehrimizi ve Trakya'mızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Genç ve Tecrübeli bir takımız hedefimiz Süper Lige yükselmek minderde ter döken sporcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Geçen hafta Edirne'de düzenlenen müsabakalarda ev sahibi olarak istediğimiz skorları elde ederek 2.hafta karşılaşmaları için Ordu'ya gittik, skorlar istediğimiz neticede şimdi son hafta maçları için takımımız Samsun'a gidecek" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trakya Bölgesi Samsun Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title