Haberler

Trafik magandası tarafından vurulan sürücü son yolculuğuna uğurlandı

TEM Otoyolu'nda yol verme tartışmasında vurularak hayatını kaybeden Serdar Çekiç, Kağıthane Cemevi'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

TEM Otoyolu'nda yol verme tartışmasında vurularak hayatını kaybeden Serdar Çekiç, Kağıthane Cemevi'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

TEM Otoyolu İstoç mevkiinde Edirne istikametinde seyir halinde olan 59 KT 457 plakalı motosiklet sürücüsü Hasan S. ile 34 BBE 171 plakalı otomobil sürücüsü Serdar Çekiç arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Seyir haindeyken bir süre tartışan sürücüler daha sonra araçlarını durdurdu. Motosikletinden inen Hasan S. yanında bulundurduğu silahını çıkararak otomobile doğru ateş etmeye başladı. Silahtan çıkan kurşunlardan 4'ü Serdar Çekiç'e isabet etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Serdar Çekiç'i ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Çekiç hayatını kaybetti. Şüpheli Hasan S. ise olay yerinden ayrılmayarak gelen polis ekiplerine teslim oldu.

Hayatını kaybeden Serdar Çekiç için Kağıthane Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreninde taziyeleri Serdar Çekiç'in anne ve babası kabul etti. Acılı ailenin ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Hayatını kaybeden Serdar Çekiç'in eniştesi olan Hüseyin Şahin, "Kavga etmişler, ayırıyorlar. Rahmetliyi arabaya bindiriyorlar. Karşı tarafa silahını alıp araca kurşun yağdırıyor. Silahsız birini vurmuş. İnsanlar bu kadar rahat silahlanmamalı. Bunlara devletin bir çözüm bulması lazım. Bunun çözümünü biz bulamayız. Emniyet kemeri için bir sürü tedbir alınırken silahlı insanlar elini kolunu sallayarak geziyorlar. TEM'in ortasında insan vuruyorlar" ifadelerini kullanarak yaşanan vahşi cinayete tepki gösterdi.

Cenaze namazının ardından Serdar Çekiç Hasdal Mezarlığına defnedildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kağıthane Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title