Haberler

Trabzonspor'un Kadro Dışı Bıraktığı Burak Yılmaz, Çin'e Dönmeyi Düşünüyor

Güncelleme:

Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı 33 yaşındaki Burak Yılmaz, Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande'ye gidebilir.

Trabzonspor'da kadro dışı kalan ve ayrılması beklenen Burak Yılmaz, rotayı yeniden Çin'e çevirdi. İsmi Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Burak'ın menajeri Özkan Doğan, Çin ekiplerinden Guangzhou Evergrande'yi çalıştıran Fabio Cannavaro ile İtalya'nın Napoli kentinde görüşme gerçekleştirdi. Menajer Doğan, İtalyan çalıştırıcıyla çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı.

ÇİN'E DÖNMEYE SICAK BAKIYOR

Çin'de sezonun bitmesiyle takımdan ayrılan ve Galatasaray'ın da listesinde olan Alan Carvalho'nun boşluğunu Burak ile doldurmayı planlayan Cannavaro ile transferle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunan menajer Doğan'ın, İtalyan efsanesiyle Burak Yılmaz'ın şartlarını konuştuğu aktarıldı. 33 yaşındaki golcünün de kariyerinin son döneminde şartların oluşması halinde yeniden Çin'e dönmeye sıcak baktığı ifade edildi.

(Güneş)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

Firat:

Burakcim eren derdiyok ve selcuk inani da götür yanina ardayi sakin unutma ve emre belözoglu da fena olmaz. Aslinda Demirören ve lucescuyu da alirsan memnun oluruz. Caner Erkin ve arda turan onlar cin lige cok yakisirlar ama yilmaz vurali vermem o bizde kalir saygiyla

13
2
yanıtYanıtla
KARTAL:

Kaleci volkan demireli unutmuşsun.

yanıt1
yanıt0
Mister:

Firat bunlara Antrönörde lazim Paratör Terimide görürsünler (((((

yanıt2
yanıt0
Dengesiz:

defol git ahlak yoksunu. . çin'' değil, uzaya falan git dünyanın dışında ol

10
0
yanıtYanıtla
bazıları şöyle der:

Burakcım emre, arda, onur, ve caneri de yanında götürmüsün. . valla dua ederiz. . .

7
2
yanıtYanıtla
123:

Kardeş söyle de beni de götürsün. Hiç yurtdışı görmedim.

yanıt4
yanıt0
Baran:

la bi git la. Hatta o cok sevdigin kankan Arda yida al git.

8
0
yanıtYanıtla
FTH1453:

MÜMKÜNSE TÜRKİYE''YE BİR DAHA 10 SENE SONRA GİREBİLİR DİYE PASAPORTUNA YAZILSIN DA GELİP BİR DAHA BUR DA TOP OYNAYAMASIN. GERÇİ ÇİNLİLEREDE ACIYORUM AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK.

8
0
yanıtYanıtla
DADALOĞLU:

DAHA ÖNCE DE ÇİN E GİTMEDİ Mİ BU ÇOCUK? GİTTİ. ÇİN BU DALLAMANIN BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ BAKTI, BALON OLDUĞUNU GÖRDÜ, Bİ DAHA ALACAKLARINI ZANNETMİYORUM. BENCE DAHA DA UZAKLARA GİTSİN Bİ DAHA DÖNMESİN. BİR APTAL ALICI BULURSA TABİ. .

6
0
yanıtYanıtla
murat aydın:

çinde 28 maçta 19 gol atmış. daha ne yapsın

yanıt0
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title