Haberler

Trabzonspor'un Eski Yıldızı M'bia: Galatasaray'a Gelme İhtimalim Var

Güncelleme:

Bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Stephane M'bia, "Galatasaray'a gelme ihtimalim var" dedi.

Galatasaray, Badou Ndiaye'nin ayrılık ihtimaline karşın gündemine eski Trabzonsporlu Stephane M'Bia'yı aldı. Kamerunlu oyuncu da transfer iddiaları hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.

"GELME İHTİMALİM VAR"

31 yaşındaki ön libero, " Galatasaray'la sözleşme şartları üzerinde görüşüyoruz. Gelme ihtimalim var. Belki..." ifadelerini kullandı. 2015-16 sezonunun ilk yarısında Trabzonspor'da forma giyen Kamerunlu orta saha, devre arasında Çin ekibi Hebei China Fortune'ye satılmıştı.

2 YILDIR ÇİN'DE FORMA GİYİYOR

İki yıldır Çin'de oynayan M'bia'nın Avrupa'ya dönmeye sıcak baktığı ve teklifleri değerlendirmeye aldığı vurgulandı. 31 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon Hebei China Fortune'de 14 maçta görev yaparken, 3 gol attı. Kariyerinde Rennes, Marsilya, QPR ve Sevilla gibi marka takımlarda oynayan Mbia, 67 kez giydiği Kamerun Milli Takımı formasıyla da 5 gol kaydetti. (Fotomaç)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Trabzonspor Galatasaray Hebei Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Şerafettin Seyfi Kabakulaklıcan:

çok düz bir futbolcu, tıpkı mehmet topal gibi kazma ve takoz. inşallah galatasaraya gider ve başarısız olur orada

0
1
yanıtYanıtla
Reklam Kokan hereketler:

Yabancı sayısı belli Donk satılmadı De jong bedelsiz imza attı gittin 30 yaş üstü yedek kaleci aldın ve şimdi de 31 yaşında defansif orta saha alınacak mı diyorsun? Böyle saçma bir transfer gerçekleşirse futboldan anlamayan adamların işidir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title