Haberler

Trabzonspor, Joao Pereira'nın sözleşmesini uzattı

Güncelleme:

Trabzonspor, sürpriz bir ismin sözleşmesini uzattı. Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Filip Novak ve Jose Sosa'yla görüşmelerini sürdüren bordo-mavililer, Portekizli sağ bek Joao Pereira'nın sözleşmesini uzattı.

Trabzonspor, 36 yaşındaki Portekizli sağ beki Joao Pereira'nın sezon sonunda bitecek sözleşmesini 1 yıl uzattı.

Törene katılan Başkan Ahmet Ağaoğlu, Pereira ile kısa bir görüşme yaptıklarını ve sözleşme uzatma konusunda anlaştıklarını söyledi.

"TRABZONSPOR'A AİDİYETİ VAR"

Portekizli oyuncunun Trabzonspor'a aidiyet beslediğini belirten Ağaoğlu, " Joao Pereira'nın sözleşmesi sona eriyordu, kendisiyle 1 yıl daha anlaştık. Yüksek aidiyeti var. Trabzon'u, Trabzonspor'u benimsemiş, önemli bir oyuncumuz. Joao Pereira ile kısa süren bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisi futbolu Trabzonspor'da noktalamayı arzu ettiğini belirtti. Ücret konusunda kendisi bizi hiç üzmedi. Her iki tarafı da mutlu edecek bir sözleşmeye imza attık" dedi.

"BİLAL VE HOSSEINI'NİN DE OPSİYONLARI KULLANILDI"

Bilal Başacıkoğlu ve Majid Hosseini'nin de sözleşmelerindeki opsiyonu kullandıklarını belirten Ahmet Ağaoğlu, "Bilal ve Majid'in sözleşmesindeki opsiyon haklarını da kullandık, ikisi de önümüzdeki sezon da yola devam ediyorlar" şeklinde konuştu.

"SOSA BİZİM İÇİN SADECE FUTBOLCU DEĞİL"

Sosa'nın kendileriyle devam etmek istediklerini söyleyen Trabzonspor Başkanı, "Kaptanımız Jose Sosa bizimle devam etmek istiyor. Hakkındaki spekülasyonlara herhalde bu sözlerle nokta koymuş oluruz. Sosa bizim için sadece bir futbolcu değil" dedi.

"PEREIRA FİNANS BİRİMİNİN BAŞINA GEÇECEK"

Joao Pereira'nın futbolu bıraktıktan sonra kulübün finans biriminin başına geleceğini ifade eden Ağaoğlu, "Finansal konularda Pereira'ya çok güvendiğimiz için, herhalde futbolu bıraktıktan sonra kulüpte CFO (Chef Financial Officer) olarak görev alacak, kulübün kasasını ona emanet edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Ağaoğlu Joao Pereira Trabzonspor Jose Sosa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title