Haberler

Trabzonspor, evinde Denizlispor'u 1-0 mağlup etti

Güncelleme:

Süper Lig'de Abdullah Avcı ile birlikte çıkışa geçen Trabzonspor, Denizlispor'u ağırladığı maçı yeni transferi Anastasios Bakasetas'ın golüyle 1-0 kazandı ve yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı.

Süper Lig'de 23. haftanın kapanış maçında Trabzonspor ile Denizlispor karşı karşıya geldi. Medical Park Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip tek golle kazandı.

Trabzonspor'da ikinci maçına çıkan Anastasios Bakasetas, 61. dakikada bordo-mavili takımın formasıyla ilk golünü atarak Trabzonspor'a galibiyeti getirdi.

BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Ligde son 7 haftada 6. galibiyetini alan Trabzonspor puanını 39'a yükseltti. Sonra sıradaki Denizlispor 17 puanda kaldı. Süper Lig'de pazartesi günü Trabzonspor, Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Denizlispor, Antalyaspor'u ağırlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Anastasios Bakasetas Denizlispor Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

HAKİKAT:

TS yönetimi şu marlonu çok mu aradı acaba?!herifin adamakıllı ne pası ne de ortası var, dünyanın pas hatası yaptı. transfer döneminde bir tane iyi sol bek alamadınız mı TS yönetimi??

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title