Haberler

Trabzonspor'dan Huzurevine Ziyaret

Turkcell Süper Lig'de Cuma Günü Deplasmanda Konyaspor ile Karşılaşacak Trabzonspor'da Teknik Heyet ve Futbolcular, Zorlu Karşılaşma Öncesi Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Ederek, Onlara Moral Verdi. Yaşlılarla Sohbet Eden Bordo-mavili Futbolcular, Yaşlıların Duasını Aldı.

Turkcell Süper Lig'de Cuma günü deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak Trabzonspor'da teknik heyet ve futbolcular, zorlu karşılaşma öncesi huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, onlara moral verdi. Yaşlılarla sohbet eden Bordo-mavili futbolcular, yaşlıların duasını aldı.

Huzurevi sakinleri ile tek tek tokalaşan Bordo-mavili futbolcular, yaşlılara moral verirken; zorlu Konyaspor maçı öncesi ise onların dualarını aldı. Duygulu anların yaşandığı ziyaret sırasında Bordo-mavili takımın Gineli oyuncusu İbrahim Yattara büyük ilgi gördü. Onunla sohbet etmek isteyen huzurevi sakinleri, Gineli oyuncuyu yanlarına çağrarak onunla sohbet etme imkanı buldu. Yattara ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren yaşlılar, Gineli oyuncudan daha hırslı oynamasını istedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, toplumla bütünleşmiş değerleri hatırlamak gerektiğini belirterek, "Biz de bu görevimizi yerine getirmek için buradayız. Bu tür ziyaretleri sık sık yapmalıyız. Bu bizim sosyal ve toplumsal görevimiz, bunu yerine getirmek durumundayız. Bu anlamda diğer destekleri de yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Trabzon Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk ise Trabzonspor'un sıkıntıya düştüğü zaman burada yaşayan yaşlıların hüngür hüngür ağladığını ifade ederek, "Bu ziyaretten dolayı Trabzonspor'a çok teşekkür ediyorum. Yaşlılarımızı motive etmek ve onlara moral vermek hepimizin görevi. Bu ziyaret toplumun duyarlılığı için çok önemlidir. Trabzonspor, buradan alacağı coşku ve dualarla birlikte daha da coşkulu bir şekilde yoluna devam edecektir" dedi Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk, ziyaretin anısına Trabzonspor takım kaptanı Hüseyin Çimşir'e bir plaket verirken; Bordo-mavili takımın kaptanı Hüseyin Çimşir ise takım arkadaşlarının imzaladığı Barış Memiş'e ait olan formayı ziyaretin anısına huzurevinde yaşayan yaşlılardan birinin üzerine giydirdi. Bordo-mavili futbolcular, yanlarında getirdikleri çeşitli hediyeleri ise huzurevinde yaşayan yaşlılara verilmesi için huzurevi müdürlüğüne teslim ettiler.

(GÖK-ÖS-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title