Haberler

    Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'nun İlk İcraatı! Efsane İsme...

    Trabzonspor’un 17. Başkanı Ahmet Ağaoğlu, düğmeye bastı. Seçimin ardından yeni yönetimiyle ilk toplantısını yaptı…

    Seçim sonuçlarının ardından yönetimiyle ilk toplantısını salona yakın bir otelde gerçekleştiren Ağaoğlu'nun burada yaptığı konuşmada, "Zor bir görevi üstlendik. Alınacak tüm kararların altında her yöneticinin imzasının olmasını istiyorum. Birlikte bu işin altından kalkacağız ve Trabzonspor'u ayağa kaldıracağız" dediği kaydedildi.
    FUTBOL ÖZKAN SÜMER'DE
    Futbol takımıyla ilgili transfer, teknik adam, gelecek ve gidecek oyuncularla ilgili tüm kararlar için Başkan Başdanışmanı ve Genel Koordinatör olarak Özkan Sümer'e yetki verilmesi de aynı toplantıda karara bağlandı.
    KULÜPTE ZİRVE
    Yeni başkan, yönetimiyle gece yaptığı toplantının sabahında, soluğu Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde aldı ve halefi Muharrem Usta ile yaklaşık bir saat süren özel bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede Usta'nın yarım kalan projeleri hakkında yönetime bilgi verdiği ve "Gelen yönetimi 15 milyon Euro'luk bir yükten kurtarabilirim. Bunu da yıldız oyuncuların kadroda düşünülmemesi durumunda yaparım" sözleri masaya yatırıldı. Ancak Ağaoğlu'nun sezon sonuna kadar takım bünyesindeki hiçbir oyuncuyu gönderme fikirlerinin olmadığını burada dile getirdiği ifade edildi
    80 MİLYON TL ÖDEYECEK
    Trabzonspor Yönetim Kurulu, görevi devralır almaz ciddi bir ödeme planı ile karşı karşıya kalacak. Üç ay içerisinde minimum 80 milyon TL'lik ödeme yapması gereken yönetimin, sıcak para girdisini 2 hafta içerisinde sağlayıp bu ödemeyi 1 ay içinde bitirmeyi planladığı öğrenildi.
    Ayrıca Aralık ayındaki kongreye kadar da yeni bir ödeme planı oluşturulacak ve acil borçların yeniden yapılandırılmasına çalışılacak.
    GELECEK ALTYAPIDA
    Başkan Ahmet Ağaoğlu, kulüpte öze dönüş planı yapacaklarını ama bunu aceleye getirmeyeceklerini söyledi. Ağaoğlu, "Takımımız lig sonuna kadar Avrupa kupalarına katılma mücadelesini sürdürecek.
    Biz de ekonomik olarak kulübe gelir sağlayıcı projelerin peşine düşeceğiz. Önceliğimiz '61 numaralı' dediğimiz kendi altyapımızdan çıkan oyuncularımızın daha fazla olduğu bir takım" diye konuştu
    DEVİR TESLİM TÖRENİ YARIN YAPILACAK
    Trabzon'daki temasların ardından Ahmet Ağaoğlu daha önceden görüştüğü bazı banka ve sponsorlar ile tekrar masaya oturmak için İstanbul'a uçtu. Yeni Başkan, yarın Trabzon'a gelecek ve yapılacak mazbata töreni ile Muharrem Usta'dan başkanlığı resmen devralacak. (Sabah)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Muharrem Usta Ahmet Ağaoğlu Özkan Sümer Trabzonspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title