Haberler

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Gözyaşlarıyla Veda Etti

Güncelleme:

Trabzonspor başkanı olarak son maçına çıkan Muharrem Usta, karşılaşmanın ardından gözyaşlarına boğuldu.

Trabzonspor'un Kayserispor'u 4-0 yendiği maçta Trabzonspor başkanı olarak son maçına çıkan Muharrem Usta, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"BUGÜN BENİ EN ÇOK DUYGULANDIRAN ŞEY ABDÜLKADİR OLDU"

Gözyaşlarını tutamayan Muharrem Usta, "İnsanlar gelip geçiyor. Trabzonspor'a nice başkanlar geldi, gitti. Gece gündüz çalıştık burada. Abdülkadir'i hatırlıyorum. Beni bugün en çok duygulandıran şeydi. Bugün burada çok büyüdü, artık başka bir levela geçti. Onlar benim çocuklarım gibi. Abdülkadir, Yusuf var artık. Gökdeniz ve Fatih'ten sonra eksikliğimizdi vardı." sözlerini kullandı.

"BENİ EN ÇOK ÜZEN AN..."

Başkanlık döneminde kendisini en üzen olayı anlatan Usta, "Rize bizim kardeş şehrimiz. Ben gerçekten iki şehrin kardeşliğini pekiştirmek adına o günü hatırlamak adına hala üzülüyorum. Başkanlık zamanımda en çok üzüldüğüm anlardan biri oldu. Rize halkı şunu bilsin. Muharrem Usta, Rizespor'un küme düştüğü sezon gereken her şeyi yaptı. Ersun Yanal'a dedim ki, Rize ile aramızı düzeltmek için bir fırsat geldi. Bursaspor maçını en kötü kaybetmeyelim. Trabzonlular, Rize ile olan dostluklarını kaybetmesinler." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Muharrem Usta Kayserispor Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

YARGIÇ:

SEVİNÇ GÖZYAŞLARIDIR O KADAR HASTANE AÇTIM SAYELERİNDE DİYE AĞLAMIŞTIR ...ÇORBACI MUHARREM..

4
4
yanıtYanıtla
fenerlitolga:

he sonra bursaya yenil rize düssün

2
3
yanıtYanıtla
Akçaabatsebatlı:

HE düşürdük , size ne oluyor :) america aşanı gibi bu fener gs , iyi çalışıyorlar memlekete bi faydanız dokunsun

yanıt0
yanıt0
akçaabatsebatlıselçuk:

Başkan Rizespor un TRABZONSPOR ve Trabzonspor lulara borcu var . bırak bunu akçaabatsebatspor ve 1461 ile zaten 2 kere güzellik yapmadık mı onlara . Bunları bilerek konuşan Rizesporlu değildir , bilmeyerek konuşan da. Fenerli ve Galatasary lı HERKES , ONLARI destekleyen HERKES RAKİPİMİZDİR . 1967 DEN BERİ

2
3
yanıtYanıtla
Sinan:

Hooşşşttt

yanıt2
yanıt1
Akçaabatsebatlıselçuk:

Hangisi yalan ? yoksa hepsi doğrumu . . . . FB , GS yi destekleyen herkes rakibimizdir . . Elhamdüliilah başarıya ulaşırken haram yemedik . Borda , Mavi CANDIR

yanıt0
yanıt0
Kn:

Ayıp yahu gözünle gördünmü kardaş iftira atıyorsun yedi yemedi beni ilgilendirmez biz çok başkanlar gördük şampiyonlukları satan çanlı yayında suçunu kabul eden böyle şeylere lüzum yok biz Trabzona destek çıkalım

1
2
yanıtYanıtla
BİR DOST:

Ya bırak şike yaptım demiyor da :D

0
0
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

ELDE ETTIGIN REKLAM Hizmetin Önünde Reklamin Kötüsü OLMAZ. AGLAMA. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title