Haberler

Trabzonspor Basın Sözcüsü Kafkas, "Fatih Tekke Fahri Kaptanımız"

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Vestel Manisaspor Maçında Fatih Tekke Lehine Tezahürat Yapılmasının Yönetim Olarak Kendilerini Mutlu Ettiğini İfade Ederek, "Fatih Zaten Hala Fahri Kaptanlık Görevini Yerine Getiriyor. Açıklamaları Bunu Gösteriyor" Dedi.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Vestel Manisaspor maçında Fatih Tekke lehine tezahürat yapılmasının yönetim olarak kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, ¨Fatih zaten hala fahri kaptanlık görevini yerine getiriyor. Açıklamaları bunu gösteriyor¨ dedi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri` nde bir basın toplantısı düzenleyen Zeyyat Kafkas, sezonu kötü başladıklarını ifade ederek, ¨Takıma 15`e yakın futbolcu kattık. Sezon başı olduğu için takım henüz hazır değil. Ancak bunları mazeret kabul etmiyoruz. Lig uzun bir maraton. Camiamız bize destek olsun. Ligde oynadığımız iki takım da bizden üstün olmasa da iyi ve oturmuş ekiplerdi. Hem teknik hem futbolcu kadrosu oturmuş. Henüz hazır olmayan ekibimiz karşısında iyi mücadele etmiş, hakem etkisiyle de bizden puan almışlardır¨ dedi.

FIFA KOKARTLI HAKEM İSTİYORUZ

Kafkas, Vestel Manisa maçında hakem Cem Deda`nın çok kötü bir yönetim gösterdiğini ifade ederek, ¨Tüm hakem camiası uzmanlarının yorumu da bu yöndedir. Biz de hakemin formsuz olduğunu düşünüyoruz. Maçın sonucuna etki etti. O da lige hazır değil. O nedenle bu hataları yapmış olduğunu düşünüyoruz. Yolun başındayız ve iyi yoldayız. Hocamızın raporuyla transfer çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. Çünkü puan kaybettikleri iki maçtaki mücadeleleriyle bunu hak ediyorlar. Biz 9 aydır görevdeyiz. Şu ana kadar hiçbir hakem için bu tür söylemlerimiz olmamıştır. Ancak Vestel maçında sadece biz değil tribündeki 20 bin kişi aynı tepkiyi gösterdi. Sayın Çulcu da hakemi beğenmedi. Biz hakkımızı yedirmeyiz. Bu kurula yine de güvenimiz tamdır. Ancak 4 büyük takımların maçlarına daha deneyimli ve FIFA kokartlı hakemlerin verilmesi gerektiğine inanıyoruz¨ diye konuştu.

BAŞKAN` IN NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAMALIYIZ

Kafkas, Nuri Albayrak` ın maç sonunda hakemle ilgili yaptığı eleştirilere de değinerek, ¨Nuri Albayrak` ın futbol geçmişi 20 yıla uzanıyor. Onun yaptığı eleştiri hakkımızın gasp edilmesi nedeniyledir. Tüm yorumcular başkanımızın ne kadar hoşgörülü olduğunu savunuyor. Maç sonu sıcağı sıcağına yanlış bir kelime de kullanmış olabilir. Ancak biz onun orada ne demek istediğini anladık. `Hakemlik mesleğinin çok önemli bir müessese olduğunu, orada görev alacak insanların babadan oğula veya dededen toruna değil de, bilgi ve becerisiyle, görsel başarısıyla bu mesleğe adım atması gerekir` dedi. Ciddi şekilde canımız yandı. Hak etmediğimiz şekilde 2 puan kaybettik. Son haftaya kadar şampiyonluğu ve şampiyonlar ligini kovalayacağız. Eğer başkanımız disiplin kuruluna sevk edilirse gerekli savunmayı yaparız. Burada önemli olan kişilerin anlık söyledikleri değil geçmişteki kişiliğidir. Ayrıca bir ulusal kanalda Kemal Belgin isimli yorumcuyu başkanımızla ilgili söylediği sözlerden ötürü şiddetle kınıyorum. Trabzonspor camiasından özür dilemesini bekliyoruz. Trabzonspor başkanını değil, tüm camiayı bağlayan sözler sarfetmiştir¨ dedi.

FATİH FAHRİ KAPTANIMIZ

Zeyyat Kafkas, Vestel Manisa maçında taraftarların Fatih Tekke lehine yaptığı tezahüratları da değerlendirerek, ¨Futbolda saha sonuçları çok önemlidir. Vestel maçında Fatih Tekke` ye yönelik tezahürat yapılması bizi mutlu etmiştir. Neticede o bizim eski kaptanımızdır. Önemli hizmetleri olmuştur. Bu nedenle ona yardımcı olduk. Hala fahri kaptanlık görevini yerine getiriyor. Açıklamaları bunu gösteriyor zaten. Seyircinin tepkisi normal. Eleştirilere açığız. Biz gecemizi gündümüze katarak başarı için herşeyi yapacağız. Taraftarın da bize destek vereceğine eminiz¨ dedi. Kafkas, Zenit takımından Hüseyin` le ilgili bir teklif glemediğini de sözlerine ekledi.

FORVET VE KALECİ ARAMIYORUZ

Kafkas, transfer çalışmalarının sürdüğünü de belirterek, ¨Hocamızın forvet konusunda bir isteği olmadı. Kaleci konusunda da arayış içinde değiliz. Sadece 3 kulvarda yarışacağımızı düşündüğümüz için araştırma içine girdik. Ama arayışımız yok. 3 kalecimiz de çok iyi. Brezilya` bir arkadaşımız var. Transfer görüşmeleri yapıyor. Herkes onun orada çok uzun kaldığını düşünüyor. Orada kalmasının tek nedeni transfer değil. Biz şampiyonayı da izlemesini istedik. Bitirip gelecek. İleriye dönük bilgiler alacak. Hocamızın verdiği 5 isim arasından 1 isim alacak ve gelecek. Biz transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Onun için ince eleyeceğiz. Transfer raporunda bulunan futbolculardan 3 tanesi finale kalan takımlarda oynuyor. Şampiyona bu ayın 20` sinde sona erecek. Takıma direk katkı yapacak bir futbolcu alıp geleceğini umuyorum¨ ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title