Haberler

Trabzon Emniyeti, Şenol Güneş ve Uğurcan Çakır'a hakaret eden taraftarlara soruşturma başlattı

Güncelleme:

EURO 2020'de Uğurcan Çakır'ın performansını ve Şenol Güneş'in tercihlerine hakaret boyunda yorumlar yapanlar hakkında işlem başlatıldı. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile kaleci Uğurcan Çakır hakkında hakaret içerikli paylaşım yaptıkları gerekçesiyle 7 kişi hakkında işlem başlatıldığını duyurdu.

Şenol Güneş ve Uğurcan Çakır'a yönelik hakaret dolu paylaşımlar yapanlar hakkında işlem başlatıldı. Uğurcan Çakır'ın EURO 2020'de ortaya koyduğu performansa ve Şenol Güneş'in tercihleri sosyal medyada çok sık eleştirilmişti ancak sınırı aşanlar oldu. Bunun üzerine Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü harekete geçti.

7 KİŞİYE İŞLEM BAŞLATILDI

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile kaleci Uğurcan Çakır hakkında hakaret içerikli paylaşım yaptıkları gerekçesiyle 7 kişi hakkında işlem başlatıldığını duyurdu. Bu 7 kişinin akıbeti hakkında bir karar paylaşılmadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Uğurcan Çakır Şenol Güneş Euro 2020 Haberler

500

Yorumlar (4)

tövbekar 34:

kova gibi goller yedi italya macinda rakibe asist yapti 3 macta 8 gol yedi rezil olduk trabzon polisi bu hakaretse gel ilahi mahkemede hesaplasalim

38
10
yanıtYanıtla
MHSN SRC :

Kalede Altay olsa ne farkederdiki 8 olmazdı 12 olurdu.Milli takım 11 olarak çok kötüydü.Fenevliler kalede altay oynamadı diye habire herkese saldırıyorlar.Bence bu ülkede siz oldukça ne futbol nede basketbol ilerler.

yanıt10
yanıt15
tövbekar 34:

fenerlilere ve baskete laf eden cahil fener basket takimi senin anlayacagin sekilde sampiyonlar ligi sampiyonu olan ilk TÜRK takimidir gerilemek bu ise sen hic konusma konustukca cahilligini belli ediyorsun

yanıt14
yanıt8
Maç Özetleri:

Turnuva'da üç maça çıktı bu takım. Kalesine 60 şut geldi. Önce bunun sebebi açıklanmalı. Neden bu kadar boşluklar verildi de 60 tane şut gördük. Doğru düzgün atağımız yok hatta hiç atağımız yok. Orta Saha ölü. Bunun cezasını Uğurcan'a mı keseceksiniz? Siz sanıyorsunuz ki kaleye Altay geçse hiç gol yemeyecek. Biz kalemize 60 şut çektirdik. Buradan bile ne durumda olduğumuz ortada. Uğurcan elbette hatalar yaptı. Ama en son laf söylenecek kişilerdendir.

yanıt9
yanıt13
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title